Primul Let’s bike it la Iaşi













De dimineaţă, de la ora 9:00, ne-am întâlnit cu grupul entuziast de biciclişti care a venit să ne ajute la cartat. Cu siguranţă erau mai obişnuiţi cu activităţile matinale decât noi. Oricum am reuşit cu toţii să ne mobilizăm după ce am primit şi câte un energizant de la Red Bull, partenerii Let’s Bike it. Cei mai curajoşi au pornit pe două roţi, iar echipa ieşeană a  Let’s do it, Romania li s-a alăturat, pe 4 roţi, însă.

Dacă la prima cartare ne bucuram că locurile din jurul Iaşului sunt surprinzător de curate, astăzi am găsit destul “material de studiu”. Nu au lipsit nici aventurile. Echipa noastră a nimerit pe “linia de front”, în pădure, în mijlocul unui joc de Airsoft. Se pare că nu arătam a inamici, aşa că am scăpat fără nici o vânătaie, dar zgomotul automatelor ne-a dat ceva emoţii. Din nou am descoperit locuri în care nu mai fuseserăm niciodată şi din nou ne-am bucurat de peisaj, până la primele gunoaie.

Mulţumim mult echipei de biciclişti care s-au aventurat pe caniculă să ne ajute la cartat. Sperăm că le-a plăcut experienţa şi că ne vor susţine şi mai departe. Poate, între timp, învăţăm şi noi, cei din echipa LDIR, să mergem cu bicicleta. =) Se oferă cineva să ne dea lecţii?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *