Let’s Do It, Romania! Iasi si Toyota si-au scos echipa pe teren pentru o prima cartare

Ziua de sambata,  21 aprilie,  a fost din punct de vedere meteorologic o zi a contrastelor, o zi in care soarele si norii aducatori de ploaie s-au luptat pentru suprematie. Pentru echipa Let’s Do It, Romania! Iasi a fost, insa, o zi cu chef de munca si cu initiativa, dublata de optimism: am reusit sa prindem soare, ne-am trezit de dimineata si am ajuns cat am putut de departe pentru a identifica mormane de gunoi.


Cu cele trei masini puse la dispozitie cu generozitate de Toyota, cu harti, GPS-uri si aparate foto am dat startul cursei care are ca punct de sosire Ziua de Curatenie Nationala de pe 12 mai si ne-am aventurat spre o parte din zonele trecute pe lista pentru prima zi de cartare: Bucium, Padurile Caprita, Balan, Vladiceni, Ciric, Padurea Cetatuia, Breazu, Sorogari, Lacul Chirita, Lacul Ezareni.


In fiecare padure in care am oprit, pe fiecare margine de drum, la fiecare intrare sau iesire dintr-un sat din apropierea Iasului, urmele de folosit si aruncat pe verdele primavaratic ne-au dat de inteles ca avem multa treaba pe 12 mai, ca trebuie nu numai sa curatam temeinic, dar si sa reciclam cu aceeasi seriozitate. Sa aruncam impreuna o privire peste sumarul foto al acestei prime zile de cartare si sa ne mobilizam intr-un numar cat mai mare, atat pentru a doua cartare, cea de pe 28 aprilie, cat si pentru curatenia de pe 12 mai.  Let’s Do It, Iasi! Toyota este alaturi de noi pana la final si ii premiaza pe cei mai harnici voluntari.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *