Ieşenii au făcut botezul cartării

 

Sâmbătă, 2 iulie, echipa ieşeană a LDIR alături de blogger-ul Marius Sescu şi de susţinătorii săi în Expediţia Verde au aflat, concret, ce înseamnă cartarea.

A fost greu cu urnitul de dimineaţă, dar ne-am motivat unii pe alţii şi, după lungi negocieri, am reuşit să formăm echipele şi să distribuim zonele. Pornitul a fost mai greu, după aceea ne-am pus pe “roţi”. Şi la propriu. Am luat drumurile patriei în primire şi am admirat verdele ogoarelor şi pădurilor, cu ochii după gunoaie.



Surpriza extrem de plăcută a fost că am găsit mult mai puţine decât ne-am fi aşteptat, ceea ce, ne place nouă să credem, este un efect pozitiv al acţiunii de anul trecut. Acum că am văzut cum se face cartarea pe teren, ne pregătim pentru a lua sub lupă şi restul zonelor.






Nouă ne-a plăcut prima experienţă de cartare, aşa că invităm şi pe alţii dornici de mici excursii în judeţul Iaşi să se aventureze. Nu doar vor da o mână de mare ajutor pentru Ziua de Curăţenie Naţională de pe 24 septembrie, dar vor avea plăcuta surpriză să descopere şi alte locuri frumoase pe care nu le cunoşteau.

Până una-alta, sâmbăta viitoare se bicicleşte! Let’s Bike it! la Iaşi se întâmplă pe 9 iulie, la ora 9, în faţa Palatului  Culturii.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *