Punct info pe faleză

Bună seara dragii noștri iubitori de verde! Vă scriem de pe faleză, unde avem punctul de informare Lets do it!

De ieri, echipa Galați are  „cort” de informare despre campania națională. Ne puteți găsi în fiecare weekend până pe 18 septembrie înclusiv. Vă stăm la dispoziție sâmbăta și duminica de la 18:30 până la 20:30, cu orice fel de informații legate de Curățenia Națională. Suntem în fața restaurantului Libertatea, dar cu siguranță suntem ușor de observat, după numărul consistent al afișelor pe metrul pătrat. Doritorii se pot înscrie la fața locului pentru a participa la curățenie.

Vă așteptăm!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

4 thoughts on “Punct info pe faleză

    1. Poti participa la curatenie, daca vrei. Trebuie sa fii insotit de o persoana majora care sa fie liderul echipei, sau poate de un prof sau parinte. :)

  1. buna! vreau si eu neaparat sa particip, m am inscris pe site,dar nu stiu cu cine trebuie sa i au legatura despre mai multe informatii.ma puteti ajuta? multumesc!

  2. Buna!
    Sunt înv. la Colegiul Naţional “C. Negri” din Galaţi şi m-am informat despre această campanie de CURĂŢENIE NAŢIONALĂ. Am propus elevilor mei de clasa a II-a şi părinţilor acestora. Am multe răspunsuri favorabile. Elevii mei, imediat după anunţ, au curăţat spaţiul din faţa şcolii. Au fost tare entuziasmaţi şi vreau să-i antrenez într-o acţiune de mai mare amploare. Vă rog să-mi comunicaţi ce paşi trebuie făcuţi până pe 12 Mai.
    Mulţumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *