We Did It, La Sibiu!

Peste 5 000 de voluntari sibieni au fost Titulari in Echipa Nationala de Curatenie,  “Let’s Do It, Romania!”. In 24 septembrie 2011 “We Did It, La Sibiu!”.

Echipa de coordonatori a Sibiului, formata din (de la stanga la dreapta: Georgiana, Adelina, Catalina, Oana, Silviu, Razvan, Adina, Ligia, Cristina si Carmen), doreste sa le multumeasca tuturor voluntarilor pentru ca au fost alaturi de noi si au sustinut cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania.

Dorim pe aceasta cale sa mentionam ca proiectul “Let’s do it, Romania!” nu ar fi fost posibil fara sustinerea si suportul autoritatilor locale, al sponsorilor si al partenerilor nostri, carora le multumim ca ne-au ajutat sa ducem acest proiect la bun sfarsit.

Multumim institutiilor publice sibiene care fac parte din Echipa Nationala de Actiune :

Institutia Prefectului, Consiliul Judetean, ARPM, Garda de Mediu, ISJ, DJST, Jandarmeria, Politia, Crucea Rosie, TURSIB, Teatrul Gong, Primariile participante la proiect: Medias, Agnita, Avrig, Altana, Apoldu de jos, Atel, Axente Sever, Bruiu, Biertan, Blajel, Brateiu, Cirta, Chirpar, Cisnadie, Copsa Mica, Iacobeni, Micasasa, Ocna Sibiului, Pauca, Rasinari, Sadu.

Multumim Sponsorilor care au sustinut proiectul in jud. Sibiu, membrii ai Echipei Nationale de Actiune:

MARQUARDT Schaltsysteme – parintele adoptiv al judetului Sibiu in “Let’s do it, Romania!”, Cargill Romania, Best Cisnadie, ODU ROM Manufacturing, Transmixt Sibiu, Redal, Sory, PrintCenter, Wenglor Sensoric, GLS Romania, JIFA, Brantner, Schuster, Eco – Sal, Eco – Marginime, Acstal Talmaciu, Eco Valea Hartibaciului, Gospodaria Oraseneasca Avrig, Tracon.

Multumim Partenerilor / Ong-urilor care s-au alaturat Echipei Nationale de Actiune:

ASECO Sibiu, CSE Sibiu – Clubul Studentilor Economisti, ProCycling Geiger Team, Old Friends Club Sibiu, Fundatia Mitichi, Salvamont Cisnadie, AIESEC Sibiu, SOS Satele Copiiilor Sibiu, Lexis, Animal Life.

We Did it!

Multumim pentru ajutor Clubului Studentilor Economisti Sibiu, AIESEC Sibiu, Angi, Oana, Marius, Dani si tuturor celor care ne-au ajutat.

Aceasta fotografie a fost facuta in 24 septembrie la ora 8:22:30 in fata Salii Transilvania, punctul de inregistrare al voluntarilor din Sibiu. Multumim Asociatie Pensionarilor din Sibiu si tuturor elevilor si profesorilor care s-au alaturat proiectului.

Multumim celei mai tinere echipe prezente la curatenie. Parcul Sub Arini este mai curat cu 30 de saci datorita micutilor ecologisti. Bravo copilasi! Va asteptam si anul viitor!

Asteptam cu mare drag cat mai multe poze, povestiri, filmuletze si intamplari amuzante… orice impresii si ganduri aveti din 24 septembrie. Va rugam sa ni le impartasiti si noua, ca sa ne putem bucura impreuna, ca sa putem imbunatati acolo unde se poate mai mult, ca sa aratam si altora ce am reusit sa facem impreuna intr-o singura zi! :) 
Puteti sa ne scrieti pe adresa sibiu@letsdoitromania, puteti sa tag-uiti Letsdoit Romania in pozele postate de voi pe Facebook, puteti sa comentati pe blog sau pe Facebook  pe pagina event-ului “Let’s do it, Romania!Sibiu 2011!” sau orice alta varianta la care va ganditi sa ajunga la noi informatii despre cum a fost pentru voi Ziua de Curatenie Nationala!
Va multumim ca ati intrat in Echipa Nationala de Actiune, am aratat ca putem fi solidari pentru o cauza comuna, ne-am adunat peste 5000 de voluntari doar in jud. Sibiu si datorita voua avem acum un judet mai curat cu aproape 13.000 de saci de deseuri!!


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “We Did It, La Sibiu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *