7 thoughts on “We did it in Cluj! Imagini de la curăţenia pilot

 1. ii invidiez pentru satisfactia pe care trebuie s-o fi simtit-o cand au vazut totul incarcat in tractor/camioane.
  intrebare:cum au reusit cu chestiile mari care se vedeau, care nu incap in saci?

 2. Felicitarile mele si sper sa ajung ca sa pot felicita pe toata lumea personal… Am dat si eu o mana de ajutor m-am rugat la Doamne Doamne sa nu ploua si la voi… Si nu a plouat!

 3. Doar poze plus stirea de la Protv ? Ar fi interesant sa auzim povesti, comentarii cu plusuri si minusuri.
  Succes in continuare !

 4. Este incredibil de ce suntem capabili noi oamenii, si va dau un scurt exemplu, eu sunt di Cluj dar circul foarte mult cu masina in interes de serviciu si este extrem de dureros sa vad sau mai bine zis sa reaslizez ce tara frumoasa avem dar pe care neaparat trebuie sa o stricam sub orice forma , binenteles unii dintre noi. Pe distanta Turda – Capmeni jud Alba, gunoaiele ve valea Ariesului sunt colosale si cand spun colosale nu vad cum 20 de tractoare . camioane pot sa adune gunoiul care exista in zona respectiva si este extrem de durereros cand ai asa priveliste si asa zone extraordinare si ce, nu poti face nimic din punctul asta de vedere; asa ca daca se inscrie cineva si reusim sa facem ceva in a schimba ceva pe zona respectiva eu sunt primul inscris; dar repet este vorba de tone de gunoaie care schimba complet aspectul loculu. Astept o idee, o sugestie daca vom reusi sa facem ceva inafara ca ducem tot pietrisul din Aries in favoarea comertului sau taiem toti copacii ca unii dintre noi sa traim bine.

  1. Ovidiu, chiar maine are loc o actiune de curatenie a Vaii Ariesului initiata de Ministerul Mediului si Padurilor si organizata impreuna cu noi! :) Uite, citeste mai multe aici: http://www.letsdoitromania.ro/stiri/ministerul-mediului-si-padurilor-si-let%E2%80%99s-do-it-romania-va-asteapta-pe-valea-ariesului/

   Sper sa apuci sa vezi in timp util si poate chiar sa reusesti sa participi la actiune in mod direct. :) Daca nu, oricum, noteaza-ti data de 25 septembrie in agenda!

   O sa revenim desigur cu informatii cu privire la cum a decurs actiunea din Alba si sper sa fim multumiti de rezultate. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *