Vino alături de noi pe 22 mai ! Bucureștiul Fluieră Fault !

Am răspuns prezent invitaţiei celor de la AIESEC Bucureşti de a ne alătura ediţiei de anul acesta a proiectului “Bucureştiul Fluieră Fault”. Este adevărat că Let’s Do It, Romania! nu plantează copăcei, nu face curăţenie în oraşe, însă Let’s Do It, Romania! va milita mereu pentru oameni frumoşi uniţi pentru cauze responsabile care fac România o ţară mai bună.

Ne veţi găsi la Târgul de ONG-uri, unde vă vom povesti despre ce va face Let’s Do It, Romania! în 2011, ce a  făcut în 2010 şi de ce este important să fiţi alături de noi!

Iată şi anunţul organizatorilor:

Spre sfârșitul lunii mai, AIESEC București trage un semnal de alarmă pentru al patrulea an consecutiv, în cadrul proiectului de responsabilitate socială Bucureștiul Fluieră Fault. Această ediție va fi una cu totul deosebită, deoarece ne propunem, ca la sfârșit, să fi schimbat cu adevărat mentalități, comportamente și atitudini. Ne propunem să dăruim o nouă față Bucureștiului ca oraș, dar și locuitorilor săi, în calitatea lor de membri ai unei comunități care acționează responsabil și sustenabil.

Astfel, pe 22 mai, vă așteptăm cu mare drag în Piața Unirii, pentru a porni marșul care sperăm că va avea impact asupra orașului în care trăim cu toții. Destinația noastră va fi Parcul Tineretului, unde vor avea loc în paralel trei activități mari, precum :

Plantare de copaci : grație sprijinului Primăriei Generale București, ne propunem să plantăm peste 200 de copaci în Parcul Tineretului

Donare de sange : Asociația React ne va fi aici ajutor principal, iar Institutul de Transfuzii din București ne va pune la dispoziție un autocar special echipat cu personal și instrumentar medical, pentru ca totul să se desfășoare în siguranță.

Târgul de ONG-uri : unele dintre cele mai mari ONG-uri din domeniul responsabilității sociale vor prezenta cauzele pentru care luptă și vor răspunde la întrebări tuturor celor interesați.

Și pentru că n-am vrea ca această inițiativă să treacă fără a da posibilitatea bucureștenilor de a-și prezenta propriile idei în ceea ce privește îmbunătățirea aspectului orașului, creșterea calității aerului și răspândirea unui comportament ‘’eco’’, între 27-29 mai, organizăm Școala de Responsabilitate Socială. Acesta este cel de-al doilea eveniment, în cadrul aceluiași proiect, unde toți participanții vor putea să vină cu idei de proiecte de responsabilitate socială, urmând ca la final ideea câștigătoare să fie implementată anul următor chiar de Primăria Generală și AIESEC București ! Așadar, vrem ca TU să preiei inițiativa…vrem ca ideile TALE să îmbunătățească Bucureștiul, în 2012 !

Pentru a participa la eveniment, te așteptăm să te înscrii pe site-ul nostru, www.aiesecbucharest.ro/bff,  completând formularul de înscriere, până la data de 18 mai ! Așteptăm voluntari de orice vârstă și orice proveniență. Singurul criteriu este dorința de a trăi într-un București mai bun și mai curat !

Pentru mai multe detalii despre proiect, despre partenerii noștri sau edițiile anterioare, vizitează site-ul www.aiesecbucharest.ro/bff. Și nu uita, BucurEȘTI TU !!!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Vino alături de noi pe 22 mai ! Bucureștiul Fluieră Fault !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *