Tu ce ai face pentru orasul tau?

Echipa brasoveana “Let’s Do It, Romania!” participa in acest week-end la o initiativa de mediu foarte potrivita cu vremea frumoasa din acest sfarsit de toamna: mergem la plantat copacei. Un nou prilej sa facem o iesire si sa dam  o mana de ajutor naturii din orasul de sub Tampa. Va asteptam si pe voi, aveti detalii mai jos:

 

Asociatia 34Life cu sprijinul Ursus Breweries si al Primariei Brasov organizeaza sambata, 13 Noiembrie, cea mai mare actiune de plantare de puieti din orasul Brasov. Actiunea intitulata “Tu ce ai face pentru orasul tau?” se desfasoara in contextul sarbatoririi a 775 de ani de la prima atestare documentara a Brasovului. Asociatia 34Life propune o serie de initiative pentru a pastra titlul de “Cel mai frumos oras din Romania”, acordat Brasovului cu ocazia celor 775 de ani de atestare documentara. Dintre aceste initiative mentionam: “Turnirul Colinei” – ecologizarea Colinei Universitatii si “Plantarea Piticilor” –  infrumusetarea spatiilor aferente Gradinitei nr. 26 si a Scolii nr.12.

Cei care vor sa se implice in cadrul actiunii “Tu ce ai face pentru orasul tau?” sunt invitati pe blogul 34Life (http://www.34life.org/blog/) pentru a ne impartasi ideile lor despre cum putem pastra orasul curat si verde.

“Tu ce ai face pentru orasul tau?” reprezinta cea mai mare actiune de plantare desfasurata la nivelul orasului Brasov. In cadrul actiunii vor fi plantati 3500 de puieti.

Detalii locatie: Strada Crinului – zona aleasa de Primaria Brasov pentru impadurire si reamenajare.

Data si ora desfasurare: 13 Noiembrie 2010, incepand cu ora 10:00.

Toti voluntarii care doresc sa participle la actiunea de plantare din 13 Noiembrie sunt rugati sa trimita un email la adresa: [email protected] sau sa se inregistreze pe blogul 34Life – sectiunea Voluntariat (http://www.34life.org/blog/voluntariat).

 


Asociatia 34Life inseamna o mana de oameni care si-au propus sa faca ceva in fiecare zi, pentru a pastra verde coltul lor de planeta: Brasovul si imprejurimile sale. Suntem convinsi ca dincolo de a fi un termen la moda, “Eco” este mai presus de toate o stare de spirit, un manifest zilnic. Stim ca planeta nu poate fi salvata intr-o singura zi, dar sta in puterea noastra sa actionam zilnic pentru a o face mai curata, mai putin poluata, mai frumoasa.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *