S-a lansat Let’s Do It, Romania! 2011

A venit în sfârşit ziua în care am putut anunţa data oficială pentru curăţenia din toamnă: pe 24 septembrie nu vă faceţi planuri, nu mergeţi la mare, la munte, nu plecaţi din ţară, veniţi cu noi la curăţenie! România trebuie şi poate să fie mai curată! :)

Astăzi am avut conferinţa de lansare oficială a Let’s Do It, Romania! Cu emoţiile de rigoare, am mers la Bucharest Hubb, locul care ne-a găzduit evenimentul şi cărora le mulţumim.

Am început să ne agităm cu lista de invitaţi şi cu telefoanele în mână, tot sperând că vor veni tot mai mulţi participanţi. Ne-am bucurat să îi avem alături pe Zoli Toth, ambasador al Let’s Do It, Romania!, Carmen Marcu de la ProVobis, Sorin Păun de la Ascendis, Florin Culea de la Jandarmeria Română, Dumitru Mihalache de la Asociaţia Română de Salubritate, Cristian Lazăr de la Urban.

Am avut alături şi reprezentanţi ai mass-media, astfel încât după conferinţă ne putem mândri cu o listă întreagă de apariţii în presă, atât noi cât şi echipele noastre judeţene care au făcut conferinţă în aceaşi zi cu noi, precum şi cu o ştire la Pro Tv, dar şi articole pe blog.

Ne bucurăm că Let’s Do It, Romania! nu a fost dat uitării şi că atât de mulţi oameni cred în noi! Let’s Do It, Romania!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *