Pădurile Andronache şi Boldu Creţuleasca au nevoie de noi! Let’s Do It!

Dragi doers, acţiunile Let’s Do It, Romania! din această toamnă continuă!

Pe 27 octombrie organizăm o acţiune de curăţenie în pădurile Andronache şi Boldu Creţuleasca din judeţul Ilfov, în parteneriat cu Primaria Voluntari.
Punctul de întâlnire va fi la pădurea Andronache, intersecţia str. Popasului cu blv. Eroilor. [Click] pentru a vedea pe hartă.
Acţiunea se va desfăşura între orele 9.00 – 13.00. Materialele necesare (saci şi manusi) vor fi asigurate de Let’s Do It, Romania! şi Primaria Voluntari.

Voluntarii care nu au transport propriu se vor putea deplasa cu un autobuz al primariei Voluntari care va pleca de la staţia de metrou Pipera la 8.30 (Contact: 0726 140 352).

 

La acţiune vor participa şi elevii de la şcolile din Voluntari, care au fost mereu alături de noi la acţiunile de curăţenie. Pentru ei vom susţine în luna noiembrie mai multe sesiuni de training eco, în cadrul proiectului de training Let’s Do It, Romania! de prevenire si educaţie ecologică.

Vă aşteptam să le dăm împreuna celor mici un exemplu prin fapte! Şi să profitam de ultimele zile din această toamnă în care putem face ceva pentru natură ajutând ca niste locuri frumoase să fie şi curate!

 

Vă rugăm să vă înscrieţi la [email protected] (menţionati numărul de persoane şi dacă veniţi cu transport propriu sau cu autobuzul de la Pipera) sau completând formularul de înscriere aici.

 

 

Let’s Do It, Romania!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *