O săptămână pe cinste!

Aşa a fost săptămâna ce a trecut şi ne aşteaptă una la fel de importantă, întrucât în acest weekend are loc marea curăţenie pilot de la Cluj! Este un moment important pentru proiect întrucât ne va arăta unde stăm bine şi unde stăm rău. :) Sperăm desigur ca totul să decurgă perfect, dar ştim că perfecţiunea nu există şi oricum din greşelile de acum este mai mult decât bine să învăţăm pentru ziua cea mare de 25 septembrie.

Curatenie la Cluj!

Mai multe detalii cu privire la curăţenia pilot de la Cluj găsiţi aici. Iar dacă doriţi să vă înscrieţi ca voluntar pentru 22 mai o puteţi face completând formular de înscriere valabil şi pentru Ziua de Curăţenie Naţională, disponibil aici.


Revenind la săptămâna minunată ce a trecut, am intrat în ea plini de optimism după experienţa ONG Fest, eveniment în cadrul căruia am avut ocazia să întâlnim o grămadă de organizaţii deosebite şi să mai punem bazele unor parteneriate, şi Lecturi Urbane, unde am fost parte a unei poveşti frumoase despre oameni şi cărţi. :)

Noua săptămână a debutat marţi cu vizita la Sibiu, unde m-am întâlnit cu o parte din echipa locală, cu o mână de susţinători şi cu unul dintre sponsorii nostri, SmartGifts.ro (originar din Sibiu), într-o atmosferă informală, la un suc. Era prima dată când se vedeau şi ei, aşa că ne-am cunoscut, am povestit şi chiar ne-am simţit bine împreună. Am reuşit să îi molipsesc pe toţi cu entuziasmul meu, aşa că declar mini-excursia de o zi, o reuşită! Martin Freinademetz a fost şi el prezent la întâlnire şi ne-a anunţat că doreşte să ne susţină cu tot ce poate, prin Xventure, inclusiv în cadrul evenimentului Red Bull Romaniacs, unde plănuieşte ca sigla LDIR să apară chiar pe afişe. Ce mi-a plăcut cel mai mult a fost însă faptul că m-a întrebat dacă eu sunt responsabilă cu motivarea voluntarilor. :))

M-am umplut cu foarte multă energie pozitivă în urma acestei ieşiri care s-a încheiat perfect cu o porţie de Jazz în aer liber…

În acest timp, în Bucureşti, echipa naţională LDIR se distra în cadrul unui team-building împreună cu doi invitaţi speciali, Nara şi Mircho, coordonatori ai acţiunii de curăţenie din Slovenia, cea care a avut până acum cel mai mare succes, reuşind să scoată peste 10% din populaţie afară din casă în ziua de 17 aprilie. Se pare că Nara şi Mircho au setat României obiectivul de un milion de cetăţeni ieşiţi la Ziua de Curăţenie Naţională. Poze în articolul scris de colega mea Anca, aici.


Joi am participat la nişte meciuri speciale de fotbal, în cadrul cărora bloggerii au bătut selecţionata Jandarmeriei, culmea, unul dintre partenerii LDIR. :) Surpriza a fost însă alta – bloggerii au purtat tricouri cu feţe colorate, imprimate cu mesajul “Pe 25 septembrie nu joc fotbal. Fac curăţenie în toată ţara”. Un gest frumos, pe care îl mai salutăm încă o dată şi care sperăm să fie prelua de cât mai mulţi.

Sâmbătă am ieşit iar în stradă, de data aceasta la împărţit de zâmbete :), împreună cu echipa LumeBună, cu Zumzi – albinuţa care susţine acţiunile în roi şi cu alţi muuulţi, muuulţi oameni veseli. Aşa cum spunea şi Anca, a fost o ocazie extraordinară să oferim zâmbete marca LDIR. Poze, aici. :)


Nu în ultimul rând, ieri a avut loc şi prima ediţie oficială de cartare pe biciclete din cadrul acţiunii “Let’s Bike It, Romania!”. Bicicliştii s-au simţit bine, ceea ce nu poate decât să ne bucure şi să sperăm că acţiunea din Bucureşti va fi preluată şi în celelalte oraşe ale ţării. Băieţii noştri, Vlad Dulea, Mihai Dragotă şi Geo Atreides, i-au avut alături şi pe cei de la Radio România Actualităţi, care au şi scris despre eveniment, aici. Sunt şi câteva poze, dar mai multe vor apărea pe site-ul oficial. :)


Ce ne putem dori mai mult după o astfel de săptămână? Să fie la fel de frumoase şi cele care urmează! :)


Nu uitaţi că în acest weekend ne întâlnim şi pentru cartările din judeţele Constanţa, Tulcea şi Călăraşi! Înscrieţi-vă aici şi anuntaţi-vă şi vecinii. :) Proiectul are nevoie fiecare dintre voi!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

2 thoughts on “O săptămână pe cinste!

 1. Salut,
  va rog sa ma lamuriti si pe mine cum pot sa primesc un cont si parola pentru intranet sa pot sa-mi introduc datele din fisa de morman.

  Merci

  1. Buna ziua,

   Am primit e-mail-ul de la dvs. si l-am dat mai departe colegilor mei din echipa de logistica. Sper sa primiti un raspuns cat de curand din partea lor!
   Multumesc pentru sprijin in actiunile de cartare!
   Va asteptam si pe 25 septembrie la curatenie alaturi de familie si prieteni!
   Let’s Do It :)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *