Gala Premiilor Let’s Do It, Romania!, a doua editie, numaratoarea inversa: Let’s Reward It,Iasi!

Vara si-a intrat in drepturi, iar calendarul ne arata ca au trecut deja 3 saptamani de la Ziua de Curatenie Nationala de pe 12 mai. Insa, initiativele membrilor echipei Lets Do It, Romania! nu se opresc dupa aceasta zi. Ei sunt convinsi ca faptele bune nu raman nerasplatite si de aceea tin sa multumeasca si in 2012 voluntarilor care au contribuit la conturarea imaginii unei Romanii mai curate, precum si sponsorilor si partenerilor media care au facut posibila campania pentru al treilea an consecutiv la Iasi: Toyota, Antibiotice Iasi, Ambra Sign, Iulius Mall, Ziarul de Iasi, Iasi Fun, inoras.ro, CITV . Astfel, cei mai harnici voluntari din Moldova vor fi premiati in cadrul Galei Let’s Do It, Romania! organizata pe 7 iunie, la Hotel Select cu ajutorul The Gathering. La patru ace, cu sponsorii alaturi si premiile la vedere, ne vom bucura impreuna de rezultatele muncii din 2012 intr-o atmosfera destinsa, vom povesti cu ce ne-am confruntat pe teren, ne vom aminti momentele inedite, vom face bilanturi si ii vom felicita pe castigatori.

Daca ne reamintim ca prima editie a Galei, organizata in 2011, a fost un succes si ca printre premiile care isi asteapta beneficiarii se numara un week-end cu Toyota Prius cu carburantul inclus si un sistem de navigatie, ambele oferite de sponsorul principal al campaniei de la Iasi, Toyota nu putem decat spera ca vom face fericiti pe cativa dintre oamenii cu atitudine care au scris povestea campaniei Let’s Do It, Romania! in 2012 si ca vom trai o seara de neuitat.

Let’s Reward It,Iasi!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Gala Premiilor Let’s Do It, Romania!, a doua editie, numaratoarea inversa: Let’s Reward It,Iasi!

  1. Si cu ceilalti participanti la curatenia generala din 12 mai ce se intampla? Ni s-au promis diplome de participare… Elevii mai au putin si incheie anul scolar, iar diplomele promise nu au ajuns… Numerele de telefon de contact, precum si adresele de mail par sa fie abandonate si, deci, este imposibila comunicarea cu organizatorii LDIR. Nu la asta ne-am asteptat. Am participat de fiecare data la fiecare campanie. Ne-am fi dorit macar tot atata seriozitate ca si in campaniile precedente.
    Insa, dincolo de faptul ca eforturile unor copii nu sunt rasplatite nici macar printr-o “hartie”, cel mai dureros este faptul ca suntem ignorati complet. Asteptam raspuns. Adrsele noastre de mail si numerele de telefon functioneaza!!!
    Semnat,
    Un grup de elevi si cadre didactice dezamagite…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *