De la…mic la mare!

Anul acesta ne-am propus să ne implicăm și în grădinițe. De ce? Ei bine, pentru că dorim ca acei copii să învețe încă de când sunt mici că nu e frumos să aruncăm gunoaie pe unde apucăm și că putem chiar să refolosim multe din lucrurile care ajung să fie aruncate.


Așadar, am căutat idei…ce poți face cu vreo 12 copii între 3 și 7 ani, ca să le transmiți spiritul Let’s do it? Am ales să împachetăm cutii de pantofi, pentru a le transforma în cutii de cadouri, să ne facem coliere și brățărele din dopuri de sticle și să pictăm conuri de brad.


După ce ne-am rătăcit puțin prin Gruia, am reușit să găsim Alle Kinder, creșă și grădi. Un loc fabulos, cu educatoare tinere și drăguțe și cu muuulți copilași deștepți. Am fost uimiti să descoperim cu cât entuziasm ne-au spus copilașii că au fost și anul trecut la Ziua Curățeniei. A fost ceva de genul faith in the new generation restored.


Totul a decurs exact așa cum ne plănuisem si ne-am bucurat că am putut să le aducem aminte copiilor că putem refolosi multe dintre lucrurile pe care le aruncăm. Am adăugat și câteva fotografii de la această activitate.



Enjoy!

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *