De azi, si Prahova carteaza!

Am fost ieri la Ploiesti, pentru a lansa oficial proiectul si in Prahova. Impreuna cu colegii mei, Mircea si Anamaria, am discutat cu autoritatile locale si voluntarii din judet, dornici sa se implice in LDIR. Insusi prefectul judetului, Adrian Dobre, a venit sa ne cunoasca si si-a manifestat tot sprijinul pentru proiect. La capitolul voluntari, vrem sa ii felicitam pe prahoveni! Au venit in numar foarte mare la instructaj, iar 15 din cele 16 trasee au fost deja date. Multi tineri, bineinteles, dar si oameni mai in varsta, cu totii au raspuns cu entuziasm si deschidere provocarii noastre. De asemenea, echipa noastra locala este super tare! Avem deja 10 oameni inimosi, care fac lucrurile sa se intample.

Dupa intalnire, am fost la restaurantul lui Leonard Doroftei si am avut norocul sa il gasim acolo chiar pe el, in carne si oase. Bineinteles ca ne-am imprietenit si i-am spus despre proiect. A fost deschis si si-a oferit tot sprijinul, asa ca veti vedea in curand un mesaj de la el :)

Bravo Prahova, suntem mandri de voi!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

12 thoughts on “De azi, si Prahova carteaza!

  1. Am si eu o intrebare: Unde pot sa vad harta mormanelor de gunoaie? Ma asteptam sa vad ceva gen Google Maps cu un layer suprapus (sau markere pt. gropile de cunoi).
    Sau aveti motive sa nu o publicati?
    Nu de alta, dar daca vreti sa atrageti atentia publicului general, nu doar a autoritatilor, ar trebui sa le aratati ce faceti…

    1. Buna seara, harta este publicata si se bucura chiar de foarte mare vizibilitate pe pagina principala a site-ului nostru:
      http://www.letsdoitromania.ro/ – “Harta Deseurilor” – chenarul galben-verzui.

      Ea mai poate fi accesata si din pagina dedicata detaliilor cu privire la Ziua Curateniei: http://www.letsdoitromania.ro/curatenia/

      Si din pagina dedicata actiunilor de Cartare: http://www.letsdoitromania.ro/cartarea/

      Multumim pentru feedback si va asteptam pe 25 septembrie!

  2. Vad ca nu exista seriozitate in cei care se ocupa de asa campanie de anvergura deoarece eu sunt in baza dv. de date doar asa sa ma aflu in seama si nici macar nu am fost chemat la intalnirea din Prahova dar asta este ma retrag cu un gust amar.

    1. Domnule Porumbaru, va inteleg supararea si am anuntat colegii din echipa de coordonare voluntari de sesizarea dvs. In cazul in care figurati in baza de date a voluntarilor inscrisi pentru cartare in judetul Prahova, vom primi un raspuns cu privire la motivul pentru care nu a ajuns la dvs. mailul de instiintare.

      Nu este insa justificata reactia dvs. si decizia de a va retrage din proiect. Va reamintesc faptul ca cei ce se ocupa de organizare o fac pe baza de voluntariat si isi dedica resurse importante pentru ca acest proiect sa se desfasoare cat mai bine. Criticile constructive sunt desigur binevenite, dar eu cred ca avem totusi acelasi scop: o tara mai curata si niste locuitori mai responsabili, nu? Acesti oameni “neseriosi” au avut parte in aceste luni de foarte multe situatii neplacute si daca si-ar fi luat toti jucariile si ar fi plecat dupa fiecare astfel de moment, LDIR nu ar mai fi existat. Despre asta este insa vorba in proiect. De a lasa orgoliile deoparte si de a ne mobiliza spre un scop ce le transcede.

      Mai adaug doar faptul ca noi anuntam pe site fiecare eveniment de lansare locala a actiunilor de cartare pentru fiecare judet. Si cei care nu sunt in baza noastra de date sunt bineveniti la aceste intalniri si va incurajam sa urmariti periodic noutatile de pe site.

      Numai bine.

    2. Buna ziua,

      Exista seriozitate si multa implicare in acest proiect. Din pacate insa voluntarii inscrisi pe site pentru cartare nu au dat curs invitatiei transmise pe email.
      Din cei 101 voluntari inscrisi, nu au raspuns decat 14.
      Daca v-ati numarat printre voluntarii inscrisi la cartare cu siguranta ati primit email cu invitatia de lansa a proiectului LDIR.
      Mai mult decat atat, pe site exista data lansarii, ora si locatia. Le anuntam public pentru toti cei care ar vrea sa participe.

    1. buna ziua, domnule porumbaru!
      luati cu doamna Gabriela Buligescu coordonator pe judetul PH.
      e-mailul este format din: prenume.nume[@]letsdoitromania.ro

      va multumesc ca ati decis sa ramaneti in continuare alaturi de noi!
      succes si sper sa va avem pana pe 25 septembrie, si poate si dupa aceea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *