After-party

Pentru că echipei Galați îi place zicala „după muncă și răsplată”, după o zi de muncă (24 septembrie) avem after-party! Nici nu am ieșit la curățenie și noi ne gândim deja la petrecerea de după :D; asta pentru că suntem siguri de treaba foarte bună pe care o vom face împreună cu voluntarii.

Ca și anul trecut Clubul Zod!ar ne asigură locația de petrecut, și le mulțumim pentru sprijinul acordat. Atmosfera a fost foarte ok anul trecut și suntem siguri că la fel va fi și acum. Aici puteți găsi grupul creat pentru Clubul Zodiar pe facebook.

Vom reveni cu detalii despre eveniment într-un articol viitor. :)


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “After-party

  1. Puteaţi sa gasiti o altă locaţie la o terasa unde se respecta mediul inconjurator si cetatenii orasului. Improvizatia de pe faleza Dunarii a fost facuta la “Foisor” unde se gasea singura colonie de lilieci de pe faleza din Galati, care gratie boxelor clubului Zodiar au disparut in aceasta vara. In plus am publicat pe blogul meu fotografii cu gunoaiele adunate la aceasta terasa, cu butoaiele de bere tinute la 30 de grade, cu iarba calcata in picioare de clienti sau tavalita de rotile masinilor care aprovizioneaza carciuma. Caci dincolo de pretentiile de “club” terasa ramane o carciuma, tinuta in brate de autoritatile din Galati si din pacate de LDIR Galati.
    http://valuriledunarii.blogspot.com/2011/06/o-noua-carciuma.html
    http://galatiorasulpericulos.blogspot.com/2011/06/la-lilieci.html
    http://galatiorasulpericulos.blogspot.com/2011/08/carciuma-de-pe-faleza-protejata-de.html
    http://galatiorasulpericulos.blogspot.com/2011/09/unde-este-sanepidul.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *