Adversarul joacă murdar la Galați

Dragii noștri iubitori de verde, avem deosebita plăcere să vă anunțăm că miercuri, pe 24 august, va avea loc o acțiune de ecologizare asemănătoare cu Lets do it!

Vom merge în localitatea Vădeni, pentru a face un mini-ldir. Miercuri, la ora 08:00 voluntarii dornici să participe, sunt așteptați în fața Casei de Cultură a Sindicatelor. Vom parcurge aceeași pași care ar trebui să-i parcurgem și pe 24 septembrie: ne vom întâlni cu voluntarii, îi vom înscrie, le vom explica în ce constă acțiunea, și vom porni spre zona ce trebuie curățată (cu mijloacele proprii de transport), urmând ca la ora 10:00 să demarăm curățenia propriu-zisă.

Acest eveniment are loc în colaborare cu AJVPS Galați și ținem să le mulțumim pentru sprijinul acordat. Să nu uităm să menționăm firmele S.C. Instal Electric S.R.L., S.C. Asil Group și S.R.L., S.C. Munteanu S.R.L. care și-au arătat sprijinul față de proiect și dorința de a menține mediul înconjurător curat. Ni se pot alătura și alți sponsori; sunteți bine-veniți oricând, cu orice fel de ajutor ce ni-l puteți oferi. De asemenea, dacă există voluntari dornici să participe la cartare, se pot înscrie miercuri dimineță.

Vă așteptăm miercuri, pentru a participa la această acțiune premergătoare a curățeniei naționale, să vă simțiți bine și în același timp să marcăm un punct în poarta adersarului care joacă foarte murdar! Hai să o facem!

Dacă aveți nelămuriri/întrebări trimite-ți un mail la [email protected] sau [email protected]. Aici este evenimentul pe facebook. :D Vă așteptăm!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3 thoughts on “Adversarul joacă murdar la Galați

  1. Dragi colegi din Galati,va salut din partea echipei Giurgiu si va urez succes in demersul vostru de pe 24 august,vom incerca si noi sa marcam o luna pana la ziua Z cu un eveniment asemanator :D.
    Toate cele bune va uram de aici din Giurgiu !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *