5 Iunie – Ziua Mondială a Mediului!

Salutare, doers!
Azi sărbătorim Ziua Mondială a Mediului!

Din păcate, şi în România soarta mediului încă este abordată pe dos şi riscăm să rămânem fără acest colţ de rai carpatin.

Noi, echipa Let’s Do It, Romania!  împreună cu tine, facem tot posibilul să schimbăm mentalităţi prin educaţie. Prin proiectul Şcoala mea Verde ne propunem să responsabilizăm unitățile de învățământ prin încurajarea comportamentul responsabil față de mediu. Şi nu doar în rândul copiilor, ci și al profesorilor și al părinților!

Să eliminăm toate cauzele, proiectele şi practicile care dăunează mediului (implicit şi nouă), să arătăm că se poate şi altfel, fără să distrugem natura.  Te aşteptăm în continuare să participi împreună cu noi la proiectele noastre! Aşteptăm de la tine să fii un om al naturii!

 

Fii altfel, ai grijă de Mediu! 

Let’s Do It, Romania! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

5 thoughts on “5 Iunie – Ziua Mondială a Mediului!

  1. Imi plac campaniile de salvare a mediului dar cred ca in Romania tot comoditatea si lenea sunt inca la putere trebuie sa fie o idee super care sa ii acapareze pe toti sa se implice cat mai mult in protejarea mediului … :)

  2. Un exemplu de implicare in protectia mediului: Lyoness Greenfinity a realizat în colaborare cu Universitatea Politehnică din Graz un calculator pentru a afla valorile amprentelor ecologice, destinat înregistrării şi evaluării tuturor efectelor produse de companie asupra mediului. Ar fi util sa puteti participa si voi! Adresa sitului este mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *