Ziua de Curățenie Națională “Let`s Do It, Romania!“, susținută de Eco Sud

Hai să facem curățenie în toată țara, într-o singură zi! Echipa “Let`s Do It, Romania!” a dat startul înscrierilor pentru Marea Curățenie de pe 24 septembrie! Pentru cel de-al cincilea an consecutiv, românii se vor uni din nou pentru o cauză comuna: curățarea României de deșeuri!

“Let`s Do It, Romania!“ este realizat cu sprijinul Guvernului României, Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor și Kaufland România. Aplicația “Let`s Do It, Romania!“ este dezvoltată în parteneriat cu QUALITANCE.

“Let`s Do It, Romania!“ este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România. Din 2010 și până în prezent, “Let`s Do It, Romania!“ a implicat peste 1 200 000 de voluntari, care au reușit să adune peste 24 700 de tone de deșeuri. 305 zone cu deșeuri au fost curățate prin intermediul aplicației “Let`s Do It, Romania!”, care a fost descărcată gratuit de 3300 voluntari digitali. “Let`s Do It, Romania!“ este parte din comunitatea internațională “Let`s Do It, World!“.

“Ne bucurăm de sprijinul Eco Sud, care este partenerul nostru strategic, ce ne sprijină și anul acesta, permițând accesul gratuit la depozitul ecologic Mofleni operatorilor de salubritate care vor transporta deșeurile colectate de voluntarii “Let’s Do It, Romania!”, declară Cristian Ostafe, coordonator județean Dolj.

Pe 24 septembrie, toţi românii luptă pentru curăţarea României de deșeuri. Eco Sud ajută la dezvoltarea celui mai mare proiect de voluntariat din România, devenind un partener cu tradiție, pe care întreaga echipă se poate baza în fiecare an.

“Let’s Do It, Romania!” continuă „Ziua de Curățenie Națională” și în 2016, pentru a cincea oara, eveniment ce va avea loc pe 24 septembrie,  în aceeasi zi în România și în Republica Moldova.

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *