Let’s do it, Romania! te vrea in echipa

Esti creativ si dornic sa duci mai departe vestea despre “Let’s Do It, Romania!”?
Te pricepi la fundraising si ai vrea sa iti pui in valoare abilitatile pentru a ajuta la reusita proiectului? Esti la curent cu toate noutatile din IT si le aplici cu mare usurinta?
Iti place sa organizezi lucruri si sa pui toate piesele unui proiect la locul lor?
Ai cunostinte de logistica si vrei sa le pui in practica intr-un proiect de anverguranationala?

Daca raspunsul la oricare din aceste intrebari este da, avem pentru tine un loc in “Let’s Do It, Romania!”, editia 2011!

Care sunt beneficiile? Ai ocazia sa faci parte din echipa de organizare a unui proiect fara precedent in Romania, te vei bucura de o experienta unica, din care vei invata enorm si vei descoperi o multime de lucruri noi despre tine, pentru ca la final sa spui cu mandrie: ” Am facut-o, Romania!”. Si sa nu uitam de distractie, pentru ca la noi rasul, entuziasmul si buna dispozitie e la ordinea zilei.

Intalnirea va avea loc Joi, 23 iunie intre orele 6:30 si 7:30 la Power Pusiness Center, Calea Dorobantilor 18-20, etaj 7, Cluj Napoca, jud. Cluj.

Va rugam sa confirmati daca, sau in momentul in care aveti certitudinea ca veti ajunge la intalnirea din aceasta saptamana. Este foarte important pentru noi din punct de vedere al logisticii. :)

Contact:
Coordonatori regionali Nord Vest
Mihai Sepsi – [email protected]
Adrian Dan Pop – [email protected]

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *