Mesaj catre voi, Let`s Do It, Romania va cheama

ViewMore FromTagsCommentsShareSendFavoriteTwitterFacebook

Dragi cetateni ai tarii acesteia, dragi voluntari de anul trecut si dragi viitori voluntari de anul acesta..
In primul rand va multumim tuturor celor care anul trecut au dorit sa dea un exemplu celorlalti prin implicarea in cel mai mare proiect social din Romania,  care a existat pana in acest moment!
Dupa cum bine stiti deja, proiectul “Let’s Do It, Romania” face parte dintr-un proiect la nivel mondial, “Let’s Do It World”. Acesta a fost initiat in Estonia in anul 2008. In link-ul urmator puteti urmari cum a evoluat:


Dupa succesul de anul trecut, cand in cadrul proiectului “Let’s Do It, Romania” au participat peste 12 000 voluntari la nivelul judetului Brasov si peste 200 000 la nivel national, ne propunem imbunatatirea acestor performante. Scopul nostru comun este de a curata intreaga tara intr-o singura zi, 24 septembrie 2011. Bineinteles, un punct important care va fi urmarit este cel de constientizare a populatiei cu privire la aruncarea deseurilor in arealele naturale, care se traduce in poluarea mediului inconjurator.

Pentru aceasta propunem implicarea autoritatilor, operatorilor de salubrizare, precum si a ONG-urilor, companiilor si mai ales implicarea societatii civile.

Un mesaj pentru participantii de anul trecut:
Avand in vedere ca anul trecut ai fost alaturi de noi , avand in vedere ca tu stii ce presupune acest proiect,ba chiar mai mult de atat, ai sustinut aceasta cauza si ai dat un exemplu celor din jurul tau, ai ocazia si anul acesta sa te implici !!
Dupa cum bine stii, implicarea poate atinge mai multe nivele: fie in organizare, cartare (inventarierea mormanelor de deseuri),sau curatenie!

Un aspect important: daca esti din alt oras din judetul Brasov poti fi coordonator local pe orasul tau!! Ai ocazia sa te ocupi de organizarea propriului tau oras in acest proiect!! Ai ocazia de a spune oamenilor de acolo : “Let’s do it, people!!”, si le vom spune pana cand vom avea o tara mai curata si va fi atat de curata incat nu va mai fie nevoie sa specificam aceste cuvinte…trebuie sa spunem stop indiferentei si sa le aratam prin exemplul nostru ce inseamna sa fii un cetatean responsabil si cat de importanta este curatenia pt noi toti!! Hai sa facem o diferenta printre cei care au nevoie de un exemplu!!

Un mesaj pentru cei ce nu au participat anul trecut:
Ai vazut ca doar impreuna putem schimba putin cate putin lucrurile mai putin pozitive din jurul nostru, ai vazut ca anul trecut am reusit impreuna cu altii ca si tine sa facem un loc mai curat din tara noastra si sa putem spune…we did it, Romania! Implica-te si tu anul acesta, fii si tu alaturi de noi in cel mai mare proiect social din Romania care vine sa constientizeze pe oameni de importanta curateniei si de semnificatia cuvantului “responsabilitate”. Fa si tu o diferenta, spune stop nepasarii si hai sa facem treaba buna!! Impreuna o sa reusim sa avem o tara mai curata cu cetateni mai responsabili!

Proiectul a fost lansat oficial pe data de 21.06.2011 si in Brasov iar etapa urmatoare o reprezinta cartarea….asa ca asteptam implicarea ta!! Hai sa fim din nou primul judet din tara ca nr de voluntari!! Hai sa fim un model pentru ceilalti din nou!!

Pentru mai multe detalii :   Alina Ioana

Coordonator Voluntari

[email protected]

Tel : 0752 830 528

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *