Hai cu noi in Piaţa Sfatului – luni 20 septembrie 2010!

 Echipa Let’s Do It, România! vă invită să participaţi la acţiunea ce se va desfăşura luni, 20 septembrie, între orele 12.00-16.00 în Piaţa Sfatului din Braşov, constând în realizarea unui mozaic din capace de pet cu o suprafaţa de 150 mp. 

  Mozaicul va reprezenta o hartă a României pe care vor fi marcate cu puncte roşii mormanele de gunoi identificate la nivel naţional şi sigla proiectului, urmând a fi expus timp de 6 zile (20-26 septembrie). Toată perioada de afişare va fi înregistrată cu o cameră web şi transmisă pe internet pentru realizarea unei vizibilităţi cât mai mari şi pentru a se asigura siguranţa acţiunii. Mozaicul va fi realizat în cadrul unui eveniment public cu participarea a 100 persoane (voluntari, mass-media, parteneri.  
 Capacele de pet vor fi oferite de Asociatia Ecologistă Floarea de Colt, fiind colectate de elevi din mai multe judete din Transilvania în 2009 si 2010. Se doreste să se transmită cu această ocazie si un mesaj de sensibilizare a populatiei asupra problemei ambalajelor de pet si a reciclării acestora.

 

Află mai multe de la Ioana Bărbat, [email protected]

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

2 thoughts on “Hai cu noi in Piaţa Sfatului – luni 20 septembrie 2010!

  1. am 9 ani si imi place ce faceti am sa vb cu parinti sau cu invatatoarea finca as vrea si eu sa particip sunt din vreance comuna corbita sat corbita si sunt in clasa a-4-a

  2. Daca vrei sa participi in Vrancea, uite aici gasesti localitatile si locatiile unde poti merge cu parintii tai sa te inscrii la curatenie.De aici vei primi saci si manusi si vei fi indrumat spre locul care trebuie curatat.

    Focsani : Sala Polivalenta

    Marasesti : Casa de Cultura

    Adjud : Casa de Cultura

    Panciu : Primaria Panciu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *