Facem echipă bună cu Pro Codlea pe 25 septembrie!

Înainte să-i cunoaştem, ştiam despre ei că sunt un grup de tineri care au înfiinţat asociaţia ProCodlea din dorinţa de a aduce o schimbare în bine pentru comunitatea în care trăiesc. Premiza era bună pentru proiectul pe care îl desfăşurăm şi am acceptat imediat propunerea de a ne întâlni cu ei la o pizzerie din Codlea. Când am auzit locul întâlnirii, ne-am imaginat o întâlnire nonformala, relaxată cu câteva vorbe între două muşcături de pizza. Surpriză! Din primul moment în care am intrat, am găsit nişte oameni profesionişti, gata de acţiune: cu agende pe masă, chitanţe care se ştampilau şi se semnau de zor, proiecte ce aşteptau să fie planificate.

       Am vorbit despre cum se pot implica în organizarea locală, în cartare , în contactul cu autorităţile, instituţiile locale şi promovare în Codlea. Au fost foarte deschişi să ne asculte, să vină cu idei şi chiar să se gândească la primele rezultate concrete. Julia Barabas, care a devenit şi coordonator local în Codlea, a luat contact cu primăria locală, a căutat susţinători printre colegi şi prieteni,a promovat cauza pe Facebook, a promovat proiectul într-un eveniment local iar Robert Cadar a căutat în mod consecvent mormane de gunoi în zona Codlea şi ceea ce a găsit puteţi vedea fotografiile ataşate în post. 

  Aceste locuri pot arăta altfel! Invităm fiecare locuitor al oraşului Codlea să participe la curăţenia din 25 Septembrie şi să determine o schimbare în aceste locuri şi poate şi în mintea celor care au cauzat apariţia acestor gunoaie.

 

  Puteţi cîţi şi îi puteţi susţine în toate activităţile pe care aceşti oameni minunaţi le desfăşoară pe http://www.facebook.com/event.php?eid=122424387804923 şi pe site-ul oficial www.procodlea.ro.

   Mulţumim ProCodlea, Julia Barabas şi Robert Cadar pentru implicarea voastră şi pentru energia pe care ne-o transmiteţi şi noua.


autor:Mihaela Andries

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *