Simularea curateniei nationale la Braila!

Ieri, in data de 24 August  a avut loc in judetul nostru o simulare inainte de marea curatenie nationala. Aceasta a fost organizata in zona impadurita de la Varsatura.

La actiune au participat 45 de voluntari din partea Asociatiei Pro Democratia Club Braila, Organizatia Nationala Carcetasii Romaniei – Filiala Locala Braila si Asociatia Vasiliada.

Cu sprijinul Primariei Municipiului Braila  a fost asigurat transportul voluntarilor din Parcul Monument catre locul de desfasurare a actiunii.

Au fost adunati aproximativ 2 metru cubi de gunoi, incarcat in 85 saci urmand ca Serviciul de Utilitate Publica, Administrare si Gospodarire Locala sa asigure transportul la depozitul ecologic al sacilor cu deseuri.

 Voluntari de toate varstele, dornici de schimbare a imaginii judetului nostru prin actiuni de ecologizare si implicarea in campanii de constientizare in privinta aruncarii deseurilor in locuri neamenajate vor sa atraga atentia cetatenilor care merg sa-si petreaca timpul liber in natura dar nu-si aduna deseurile.

Speram ca si curatenia din data de 24 septembrie  sa aiba cel putin acelasi succes!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *