Let’s Do It Bihor

Salutare bihoreni. Cu multa bucurie am deschis azi sediul de campanie din Oradea, Jud Bihor. Am trecut se pare cu bine peste marile probleme pe care le-am avut pana acum in organizarea curateniei din bihor Am vrut sa incep cu o veste buna si iat-o ca a si venit sub forma primei postari pe blog.

Va raspundem cu mult drag la intrebarile pe care le aveti la urmatoarele numere telefonice:

Coordonare voluntari : Ioana Ghideu – 0744950886

Paula Muresan – 0746289379

Organizare / Sponsori / Media : Barlau Serban – 0746103272

e-mail: [email protected]

FAX 0359 81 66 66


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

11 thoughts on “Let’s Do It Bihor

 1. wow a fost foarte frumos azi cand am strans gunoae sunt obosita dar a meritat efortul am lucrat in echipa si am reusit sa face Vascaul mai curat a fost foarte frumos si pentruca am fost foarte mmulti copii

 2. Dragi organizatori,

  Va scriu in numele echipei Land Consulting, multumindu-va pentru initiativa si implicare. Am participat si noi, colegele de la birou, la aceasta campanie, si dorim sa sustinem alte campanii asemanatoare pe viitor.

  Am fost 4 persoane si am curatat o portiune a strazii Santului, cea care merge dinspre Spitalul Judetean inspre Hanul Pescarilor. Am strans 11 saci, in special pet-uri, ambalaje si cartoane de la materialele de constructii folosite la casele de pe margine.

  Va trimitem si link-ul catre un fisier video filmat la fata locului, care poate prezina un interes ridicat pentru rezultatele proiectului, deoarece voluntara noastra din Statele Unite a participat cu mare placere la aceasta campanie, curatand si ea cot la cot cu noi, Romania:

  http://www.youtube.com/watch?v=6ArmlvbjqxE .

  Poate ar trebui sa reprezinte un exemplu pentru toti romanii, iar de acum inainte sa promovam pastrarea curateniei si bunele moravuri!

  Felicitari inca o data pentru initiativa!!!

 3. In Bihor, cred ca au fost si cei mai tineri voluntari ecologisti – 2 copilasi de 2 ani jumate si de 4 ani jumate. Chiar daca pare incredibil si ei au strans vreo 2 saci menajeri de gunoaie.

 4. Peste 3000 de bihoreni au spus pe 25 septembrie “Let’s Do It, Romania!” pentru a scăpa Bihorul de o parte din gunoaiele aruncate la intamplare.
  Peste 8000 de saci cu deseuri de diferite dimensiuni, (saci de 120 litri, de 210 litri si saci de 1mc de pet-uri), au fost colectati de catre firmele de salubrizare din judet. Masa aproximativa a acestora a fost de 290 de tone, ce au fost transportate cu maşini de diferite capacitati.
  Intreaga echipa de coordonare locala proiectului,coordonator judetean – Serban Barlau, coordonator voluntari – Ghideu Ioana – Alexandra, coordonator cartare – Ujog Marius si coordonator logistica – Beres Emanuel, tine să mulţumească tuturor celor care au sprijinit si s-au alaturat proiectului.
  Multumim tuturor pentru faptul ca ne-ati ajutat, sa reusim ceea ce ne-am propus cu totii, respectiv sa avem o tara mai curata.
  Impreuna am reusit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *