Bihorul isi face echipa. Adversarul joaca murdar.

InCuratenie in toata tara intr-o singura zi 2010 a fost prima campanie Let’s do it, Romania! si a fost un exercitiu de implicare sociala in care putini au crezut. Peste 200 000 voluntari s-au alaturat initiativei si au incercat sa atinga obiectivul campaniei “Curatenie in toata tara intr-o singura zi” si cum ne place sa mai spunem, odata pentru totdeauna.


In acest an, este iar nevoie de-o mobilizare eficienta pentru ca dupa cum se vede, situatia din natura nu e tocmai cum ne-am dori, si cum cu siguranta ti-ai dori si tu.


Adversarul joaca murdar. Bihorul nu-si permite sa piarda pariul cu decenta si bunul simt. Ecologistii bihoreni nu pot sta nepasatori cand vine vorba de educatie si spirit ecologic.


Echipa nationala de actiune te vrea in echipa judeteana Bihor. Afla cum pot sa te implici si ia atitudine. www.LetsdoitRomania.ro – cel mai mare proiect de implicare sociala din Romania.


Mai sunt 50 de zile in care se pot schimba si realiza multe. Daca tu nu faci acest pas, s-ar putea ca nimeni sa nu-l faca. Hai in echipa.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *