Let’s Do It, Romania! a ieşit în stradă!

Fundaţia Cărtureşti a organizat încă un eveniment minunat la care era aproape imposibil să nu participe şi echipa Let’s Do It, Romania: Street Delivery! Street Delivery “închide strada pentru maşini şi o deschide pentru oameni”, aşa că nu putea să existe un prilej mai bun pentru Let’s Do It, Romania! de a ieşi să se întâlnească, pe stradă, cu oamenii.

După îndelungi peripeţii şi o întreagă aventură (încheiate pe la ora 00:30 când transportam cort, masă şi scaune de la Vlad şi ne întâlneam în faţa ASE-ului pentru roll-up şi stickere :) ) care a făcut ca acest eveniment să nu treacă deloc neobservat pentru noi (de parcă se putea :D), iată că sâmbătă dimineaţă colegii mei, Cezar, Alexandra şi Ioana pregăteau cu spor standul Let’s Do It, Romania!

Cum arătau toate? Incredibil! Multă lume, mulţi oameni care au acceptat invitaţia Street Delivery, energie, buna-dispoziţie, muzică şi dorinţa de a arăta ce aduce nou proiectul/ ideea ta şi care merită împărtăşită.  Nu credeam că pot fi atâţia oameni frumoşi în ţara asta. Cei de la Lecturi Urbane şi-au citit poveştile în stradă, One Love Festival au adus muzica mai aproape de oameni, cei de la Gia m-au înduioşat cu pisicuţii şi căţeluşii ce aşteptau să fie luaţi acasă. Artiştii şi-au prezentat fie creaţiile vestimentare, fie accesoriile unice, Iulian a adus o mică parte din “Home Mătăsari” şi a mai făcut câţiva paşi pentru viaţă pentru copiii care au nevoie.

Mulţumim celor de la Pro Tv care au fost şi de această dată alături de noi şi ne-au ajutat să fim mai aproape de voi!

Cu acest prilej, am lansat şi fusta Let’s Do It, Romania!, idee care mi-a venit acum vreo două săptămâni şi care a fost pusă în practică de prietena mea, Andreea, cu mare pricepere.

Mulţumesc pentru ajutor colegilor mei care au stat la cort, pe o căldură greu de suportat: Alexandra, Ioana, Cezar, Anca, Valentina, Alina, Ioana N, Magda,  Dragoş de la KUMM, Cora şi Adrian din echipa din Sibiu, Răzvan din echipa din Timişoara. Mulţumesc, de asemenea, Fundaţiei Cărtureşti şi lui Vali, în mod deosebit, lui Vlad şi tuturor celor care ne-au adus zâmbete şi bucurie pentru că au răspuns pozitiv şi cu căldură invitaţiei noastre de a face curăţenie în toată ţara pe 25 septembrie!






Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *