Campania “Let’s Do It, Romania!”, susținută de municipalitatea botoșăneană

paul vieruMunicipalitatea botoșăneană și-a arătat întreaga susținere pentru campania de  mediu “Let’s Do It, Romania!” care se va desfășura pentru a cincea oară în Botoșani. Astfel, inclusiv primarul Cătălin Flutur s-a arătat interesat de bunul mers al lucrurilor astfel încât municipiul Botoșani să dețină în continuare supremația la nivel național în ceea ce privește numărul botoșănenilor care vor arăta, pe data de 24 septembrie, că le pasă de mediul în care trăiesc. Adică, vor ieși din casă cu mănuși și saci la curățenia generală.

“Am avut o discuție, la invitația domnului primar Cătălin Flutur, pe tema campaniei Let’s Do It, Romania, prin care dumnealui și-a arătat disponibilitatea în susținerea campaniei. Putem spune că Primăria Botoșani este încă un partener de bază în derularea celei mai mari campanii de mediu din țară, alături de Prefectura județului, de Inspectoratul Școlar, de Agenția pentru Protecția Mediului, de Garda de mediu și toate celelalte instituții care sprijină campania. Atunci când suntem uniți și avem același scop, este imposibil să nu reușim”, a spus Paul Vieru, coordonatorul județean al campaniei Let’s Do It, Romania!

Municipalitatea botoșăneană va acorda tot sprijinul logistic campaniei iar mulți dintre angajații Primăriei Botoșani și-au anunțat deja intenția de a se alătura miilor de voluntari din întreaga țară pentru curățenia orașului din data de 24 septembrie.
Înscrie-te la Ziua de Curățenie Națională pe: https://curatenie.letsdoitromania.ro.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *