Toyota sustine Let’s Do It, Iasi!

Pentru al treilea an la rând, proiectul Let’s Do It Romania! se bucura de sprijinul pe care Toyota îl ofera cu generozitate echipei Ieșene. Compania pune la dispoziția voluntarilor mașini și carburant pentru a facilita activitatea cartării în ziele de 7, 8 septembrie și 14, 15 septembrie. De asemenea, ne bucurăm de susținerea lor și în ziua de 28 septembrie, Ziua Națională de Curățenie, prin  acoperirea necesarului de logistică, respectiv cort, birouri, materiale promoționale pentru voluntari, precum și finanțare pentru achiziționarea de mănuși și saci menajeri pentru strângerea gunoiului.

Pentru mai multe informații despre companie și implicarea sa în viața socială poți accesa oricând site-ul www.toyotaiasi.ro . De reținut este faptul că Organismul The Toyota Fund for Europe (TFfE) functioneaza la nivel pan-european și sprijină proiecte dezvoltate în diferite țări sau regiuni europene, în domenii în care deține, împreună cu partenerii săi, expertiza și experiența necesară: protecția mediului, siguranța rutieră și educație tehnică. De asemenea, companiile Toyota locale, cum este si Toyota Iaşi, sunt încurajate să adopte proiecte sociale la nivel regional și național.

Toyota Iași și echipa Let’s Do It Romania! au și în 2013 un scop comun: să contribuie la conturarea imaginii unei Românii cât mai curate și cât mai conștiente de importanța reciclării și a protecției mediului.

Multumim Toyota!

Let’s Do It Iasi! alături de Toyota.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *