Erasmus Student Network şi Let’s Do It, Romania! în Vama Veche!

Pentru cel de-al treilea an consecutiv, studenții ERASMUS veniți în România s-au bucurat de zilele libere de 1 Mai, la fel ca foarte mulți români: la mare!







În perioada 28 aprilie – 2 mai 2012, Erasmus Student Network (ESN) România a organizat evenimentul național ”1 Mai în Vamă Veche!” pentru a oferi studenților din străinătate șansa de a cunoaşte obiceiul studențesc foarte îndrăgit de către tinerii români.







Astfel, pe plaja din Vama Veche, au stat împreună la soare, studenții ERASMUS veniți să studieze în țară la Universitățile din București, Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara, şi Brașov.


Programul pregătit de către voluntarii ESN România a îmbinat distracția cu spiritul civic. Participanții au vizitat orașele Constanța și Balchik, au participat la concursuri sportive pe plajă, seri interactive și multiculturale, fie la un foc de tabără, fie în cadrul petrecerilor din cluburile partenere.


În ziua de 30 aprilie, în colaborare cu Let’s do it, România!, s-a desfășurat programul ESN SocialErasmus România: ”Let’s Do It, World!”, cu scopul de a curăța plaja din Vama Veche după un week-end de distracție.


Evenimentul a fost unul pilot al Zilei Generale a Curățeniei desfăşurat de Let’s do it, România!, care anul acesta va avea loc pe 12 mai 2012. Cluburile Expirat si Goblin din Vama Veche au găzduit petrecerile ”ESN România Party Responsible”, ce cuprind o campanie de responsabilizare socială a Pernod Ricard, realizată în colaborare cu ESN, promovând astfel un consum moderat de alcool și un comportament civilizat.


Partenerii evenimentului:  “Let’s Do It, Romania!“, Primăria Limanu, Serviciul Comunitar de Utilități Publice de Interes Local Limanu, Administrația Bazinală de Ape Dobrogea – Litoral, Radio România Cultural, Radio România Actualități, România Pozitivă, Lume Bună!, AIESEC România, EvenimenteStudentesti.ro, NAPOMUN, Pernod Ricard, Club Goblin si Club Expirat.

 

1 mai la mare, pe 12 mai în toată ţara!! Te aşteptăm!


Let’s Do It, Romania!

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *