Echipa braşoveană a proiectului “Let’s Do It, România!” va fi cu ochii pe showul aviatic din acest week-end. Manifestarea este deja la a treia adiţie şi putem spune că a devenit unul din cele mai pitoreşti evenimente din timpul verii de la Braşov. Anul acesta organizatorii vor marca şi o aniversare de excepţie : Braşovul sărbătoreşte 100 de ani de aviaţie românească! Gazda evenimentului este Mihaela Rădulescu.
Vom urmări cu interes spectacolul de pe Aerodromul din Ghimbav şi vom încerca să facem cunoscut proiectul nostru spectatorilor de acolo şi chiar să le amintim că pe 25 septembrie îi aşteptăm să vină la Ziua de Curăţenie Naţională. Fiind un eveniment de mare amploare, în aer liber, le reamintim vizitatorilor să fie responsabili şi să arunce gunoiul în locurile special amenajate. În rest, vizionare plăcută şi distracţie frumoasă la Transilvaeroshow!
Programul promite reprezentaţii aviatice spectaculoase executate de Iacarii Acrobaţi, Formaţiile de Zlin 142 şi de EXTRA „Hawks of Romania” aparţinând Aeroclubului Român şi formaţii de zbor din cadrul Forţelor Aeriene Române şi Ministerului Administraţiei şi Internelor. În deschiderea programului, atât sâmbătă cât şi duminică, vor avea loc evoluţii ale Lotului Naţional de Paraşutism. Pentru prima dată în România vom urmări o formaţie de zbor compusă dintr-un avion Extra 300 şi un avion ghidat prin radiocomandă.
Competiţia internaţională de acrobaţie aeriană Grand Aero Challenge, inclusă în programul TransilvAero Show 2010, aduce în faţa publicului şapte piloţi de renume ai aviaţiei acrobatice naţionale şi mondiale din Ungaria, România, Italia, Africa de Sud, şi Slovenia. Aceşti aşi ai zborului se vor întrece pe parcursul celor două zile, într-o competiţie unică cu trei probe: zbor sincronizat, vânătoare de baloane şi trei minute de freestyle pe muzică. Vedeta show-ului va fi cu siguranţă ungurul Zoltan Veres, recordman şi multiplu campion mondial la acrobaţiile de joasă înălţime.
Programul complet al evenimentului aici: www.transilvaeroshow.ro!
Autor: Lucian Iuga
mie nu mi se pare prea justificata chestia
era important ca LDIR sa fie prezent la cat mai multe evenimente, de orice tip, pentru ca oamenii sa inteleaga importanta pastrarii curateniei in natura.