La treaba :) !

Eu am fost inscrisa in echipa 582, ca lider. In ziua anterioara actiunii LDIR, am aflat ca voi fi singura, coechipierii mei nu mai puteau participa. Ca urmare, m-am dus la punctul de inregistrare, unde m-am alaturat echipei 1902, de fapt echipa care a actionat s-a constituit acolo, pe loc. Am mers la morman si……la treaba. Am fost o echipa pe cinste, ne-am simtit foarte bine culegand gunoaiele de pe centura Bucurestiului. Am strans pana am epuizat sacii, a sosit si masina de gunoi si i-am incarcat. Dupa treaba si distractie, asa ca am mers cu totii la bere. Super!!!!


Concluzia noastra a fost ca aceasta actiune trebuie repetata, cel putin de doua ori pe an. Sunt multi oameni entuziasti care isi doresc sa faca ceva pentru o tara mai curata, insa e nevoie de initiativa si organizare. Consider ca e foarte importanta etapa de identificare a gunoaielor si atribuire a lor. Din locul unde am actionat noi pe 25, in zare se vedeau niste mormane imense, unde nu actiona nimeni.


Va pup si va felicit pentru aceasta actiune. Imi doresc foarte mult sa se repete. Am auzit oameni care au fost foarte impresionati de aceasta actiune, asa ca orice pas conteaza.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *