LDIR revine la Botoșani cu forțe proaspete

Miercuri, 4, iulie, echipa de voluntari  LDIR din județul Botoșani s-a întâlnit pentru stabilirea responsabilităților ce vor fi realizate până pe 15 septembrie, când toată țara va ieși la curățenie.

Echipa din județul Botoșani este formată din: Anca Biciușcă, Denisa Sandu și Theona Adomnoae pentru relația cu voluntarii;  Ioana Crăiniciuc, Alexandra Ciotir  pentru relația cu instituțiile; Iosif Pintilie, Alexandra Ciotir pentru relația cu media; Theona Adomnoae, Iosif Pintilie, Ioana Todosi, Ioana Crăiniciuc pentru relația cu ONG-urile, iar cei care vor contacta posibilii agenți economici  sunt Iosif Pintilie și Ioana Crăiniciuc.

Tinerii dornici de a lucra pentru județul lor sunt coordonați de către Paul Vieru și Ioana Matfeev, cei care și în trecut s-au implicat într-un mod activ în campania LDIR. Aceștia le-au explicat voluntarilor cum trebuie să își îndeplinească atribuțiile.

Și în acest an echipa LDIR a județului Botoșani se va bucura de participarea Centrului Europe Direct Botoșani, aflat în coordonarea domnului Radu Căjvăneanu,  împreună cu care vor organiza un concurs prin care vor reaminti botoșănenilor despre importanța colectării selective. Anul acesta se va pune accent la ziua curățeniei pe acest aspect.

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *