Cluj, 12 mai 2012!

Ziua Curateniei e tot mai aproape, iar pentru ca ziua de 12 mai sa decurga conform planului va reamintim cateva lucruri legate de inscrierea in aplicatie si alocarea mormanelor pe echipe.

1. Inscriere pe website si alocare mormane

Mai jos puteti vizualiza si descarca doua documente extrem de importante atat pentru procesul de inscriere pe website cat si pentru procedeul de alocare de mormane.

Doar echipele care au transport personal isi pot aloca mormane inainte de 12 mai (urmarind pasii specificati in documentele de mai sus).


De ultima ora! Procesul de alocare mormane conform celor specificate este deschis pana maine, vineri – 11 mai 2012, orele 12:00 am. Orice alocare efectuata dupa aceasta ora ar putea sa nu fie luata in considerare sau confirmata astfel incat este necesar a se veni la unul dintre punctele de intalnire.


2. Saci, manusi si stikere pentru materiale reciclabile:

Rugam voluntarii sa vina (in masura posibilitatilor) cu manusi si saci de acasa. Va putem oferi si noi in cazul in care nu dispuneti de aceste materiale. In plus, veti primi de la noi autocolante pentru a fi lipite pe saci in vederea colectarii selective a PET-urilor. Pentru punctul de plecare din Cluj Napoca materialele se pot ridica astazi (10 mai 2012) si maine (11 mai 2012) din parcarea Iulius mall, de la casuta din spatele patinoarului in intervalul orar 10:00 – 20:00.

3. Puncte de intalnire:

In judetul Cluj exista 4 puncte de intalnire pentru echipele care nu au mijloc de transport propriu, nu si-au alocat mormane sau care nu au saci si manusi. Mai jos gasiti lista acestor puncte, inclusiv locatiile pe google maps si orele de intalnire:

*** Putem asigura transport in limita posibilitatilor doar de la punctele din Cluj Napoca, Campia Turzii si Turda.

4. Call Center Cluj

Pe parcursul zilei de 12 Mai, va functiona un call center la nivelul Judetului Cluj care va raspunde problemelor voluntarilor din ziua curateniei.

Numerele pentru Call Center sunt:

  • Orange – 0743 884 049
  • Cosmote – 0766 198 018
  • Vodafone – 0721 161 551

5. Confirmarile de pe teren

Sambata, 12 mai 2012, dupa curatarea fiecarui morman alocat, leaderii de echipe vor trimite prin SMS catre echipa de organizare numarul de saci stransi (inclusiv procentul de PET-uri colectate selectiv) din total.

Numarul de telefon pe care puteti trimite SMS-urile este:

  • Orange – 0743 926 424

Formatul de SMS pentru fiecare morman este:

  • CJ, Cod echipa [id], Nr membri [nr], id morman [id], nr saci colectati [nr], nr saci plastic[nr] procent curatat[nr %]

***Nota: textul dintre parantezele drepte se inlocuieste cu valorile corespunzatoare.

5. Impactul real asupra mediului:

Un aparat foto este pretutindeni un prieten de nadejde. Asa ca invitam echipele care merg la curatenie sa il aiba la indemana si sa faca un set de cateva poze reprezentative inaintea, in timpul si dupa sesiunea de curatenie. Aceste poze, impreuna cu povestea echipei si un scurt raport despre cantitatea colectata, numarul de saci, procentul de materiale colectate selectiv vor fi trimise de catre leader pe adresa [email protected] . In acest mod vom putea populariza la nivel national povestea noastra, a voluntarilor implicati activ in proiect. Drept urmare, cele mai frumoase relatari si poze vor fi postate pe blog.

Recomandam tuturor voluntarilor sa se echipeze corespunzator in functie de conditiile vremii. In plus, va punem la dispozitie un document important referitor la normele de siguranta pentru ziua de curatenie nationala, pe care il puteti accesa si descarca AICI>>> .

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *