Let’s Do It Romania Navodari 12 mai 2012

Peste 500 de voluntari au iesit la indemnul Let’s Do It Constanta, sambata 12 mai 2012,

Din cei mai bine de 500 de voluntari inscrisi pe raza orasului Navodari, aproape 200 au fost elevi ai scolii Generale Nr. 3 “T. Arghezi”, precum şi şcoala nr. 2 Grigore Moisil din Năvodaridin oras.

Au fost stransi peste 200 de saci din care mai bine de jumatate au fost supusi reciclarii de catre salubrizatorul local.

Suportul logistic a fost pus la dispozitie de Primaria Navodari, implicata pentru al 3-lea an in actiunea Let’s Do It Romania.

Zona orasului Navodari se numara printre zonele supuse proiectului de monitorizare ce se va intampla in fiecare luna in judetul Constanta, proiect in care sunt incluse peste 40 de localitati din judet. Proiectul de monitorizare are ca scop, identificarea zonelor noi cu deseuri de pe raza localitatilor, monitorizarea zonelor neutralizate de deseuri in cadrul actiunilor Let’s Do It Constanta cat si gestionarea zonelor cu probleme alaturi de Garda de Mediu si Ministerul Mediului Apelor si Padurilor, prin care se doreste solutionarea arealelor unde exista gropi ilegale de gunoi.

 

Video Reportaj Let’s Do It Romania 12 mai 2012 la Navodari :

http://www.tvlitoral.ro/peste-doua-sute-de-elevi-au-participat-la-actiunea-de-ecologizare-de-la-navodari/

Victor Maxim

Coordonator

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *