Toyota adopta si in 2012 echipa Let’s Do It Romania! Iasi

Inceputul de aprilie trece pentru echipa de la Let’s Do It Romania! in ritmul pregatirilor pentru Ziua de Curatenie Nationala stabilita pe 12 mai: ceasul ticaie, randurile se strang, ideile se împartaşesc si se concretizeaza, partenerii isi declara sustinerea. Ca în fiecare an, voluntarii, oameni entuziasti, cu preocupari diverse, dispusi, insa, sa imparta din timpul si energia lor pentru o cauza comuna, spera la rezultate  cat mai bune la sfarsitul zilei de curatenie si la cat mai multe colaborari care sa conduca spre astfel de rezultate.


Let’s Do It Iasi! cu Toyota alaturi


Dupa succesul din 2011, noi, membrii echipei Let’s Do It Romania! Iasi ne bucuram şi in 2012 de generosul suport al celor de la Toyota Iasi care pun la dispozitia voluntarilor resurse atat pentru zilele in care se va face cartarea, respectiv 21 şi 28 aprilie, cat şi pentru ziua de curatenie: masini pentru deplasarea pe teren (2 in zilele de cartare si 4 in ziua de curatenie) cu tot cu carburant inclus, logistica necesara in ziua de curatenie, respectiv cort, birouri, materiale promotionale pentru voluntari, finantare pentru achizitionarea de manusi si saci menajeri pentru strangerea gunoiului, premii care sa stimuleze participantii, printre care un week-end cu Toyota Prius cu carburantul inclus pentru voluntarul care strange cea mai mare cantitate de deseuri si un sistem de navigatie pentru cei care se inscriu online pe pagina oficiala a campaniei.

Cei care vor sa afle mai multe informatii despre companie si implicarea sa în viata sociala pot accesa orcand site-ul www.toyotaiasi.ro. Esential de stiut este faptul ca Organismul The Toyota Fund for Europe (TFfE) functioneaza la nivel pan-european si sprijina proiecte dezvoltate in diferite tari sau regiuni europene, in domenii in care detine, impreuna cu partenerii sai, expertiza si experienta necesara: protectia mediului, siguranta rutiera si educatie tehnica. De asemenea, companiile Toyota locale, cum este si Toyota Iaşi, sunt incurajate sa adopte proiecte sociale la nivel regional si national.

Asadar, oamenii cu atitudine de la Toyota Iasi si echipa de la Let’s Do It Romania! au si în 2012 un scop comun: sa contribuie la conturarea imaginii unei Romanii cat mai curate si cat mai constiente de importanta reciclarii si a protectiei mediului. Multumim ToyotaLet’s Do It Iasi! cu Toyota alaturi, Let’s Do It Romania! pentru ca numai impreuna putem face diferenta.


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *