Prima întâlnire cu noii colegi din echipa judeţeana LDIR Botoşani

Nu e o glumă! Botoşaniul îşi doreşte mai mult anul acesta prin implicarea în campania de mediu „Lets Do It, Romania!”. Şi o va demonstra cu vârf şi îndesat pentru că echipa formată anul trecut beneficiază acum de noi membri. Aşadar, avem întăriri!

Joi după-amiază, echipa s-a reunit în formula care va acţiona anul acesta pentru a face din data de 24 septembrie, ziua naţională a curăţeniei. Noii membri au anunţat că sunt dispuşi să pună toate forţele de care dispun la bătaie pentru ca Botoşaniul să conteze în ecuaţia finală a zilei de 24 septembrie. Ei au fost informaţi cu privire la ceea ce presupune campania „Lets Do It, Romania!” şi, deşi lucrurile nu au părut deloc simple, tinerii nu au dat înapoi. Dimpotrivă, ideile lor, dorinţa de implicare şi ambiţia de a reuşi ne-au încurajat în a continua demersurile pentru ediţia a II-a a campaniei. Şi suntem puşi serios pe treabă!

Ar mai fi ceva de spus! Dacă îţi pasă să trăieşti într-un mediu curat, dacă ştii că poţi să-i determini şi pe alţii să nu fie indiferenţi la neglijenţa unora dintre semenii noştri care aruncă gunoiul la întâmplare, vino alături de noi, ca voluntar, pentru a întări forţele echipei de la Botoşani, în campania LETS DO IT, ROMANIA! Avem nevoie de TINE! Contăm pe implicarea tuturor celor care ştiu că doar de noi depinde să trăim într-un mediu curat!

Vă vom ţine la curent cu tot ceea ce facem aşa că …staţi cu ochii pe noi. Noutăţile din judeţul Botoşani le puteţi citi de fiecare dată alegand din rubrica din dreapta la “Articole pe judeţe”  categoria -> Botoşani.

Până atunci, haideţi să-i cunoaştem pe noii noştri prieteni:

Echipa de Coord. Logistică:
Consultant Cartare – Simona Haisan
Suport IT – Bogdan Epureanu
Secretar – Roxana Buta

Echipa de Coord. Comunicare & PR:
Redactor Newsletter – Carmen Babii
Asistent pentru echipa de comunicare – Alexandra Corolea

Echipa Coord. Finanţare:
Coord. Finntare – Florin Andrei

Echipa de Coord. Voluntari:
Rel. cu Voluntari PF – Ana-Maria Pîrtica
Rel. cu ONG-uri si alte organizatii – Raluca Balascau
Rel. cu Institutii de Invatamant – Anca Melinte si Micaela Stentel

Aceştia sunt o parte dintre noii colegi ce s-au alaturat echipei de anul trecut, echipa a carei 5 membri ii enumeram în cele ce urmează:
Coord. Judetean General @ Paul Vieru
Coord. Jud. Relatiile cu Autoritatile @ Dana Boariu
Coord. Logistica: @ Andrei Caciuc
Coord. Comunicare & PR: @ Ioana Mafteev
Coord. Voluntari: @ Ovidiu Porohniuc

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *