Micii Reporteri din Botoşani vor curăţa judeţul, pe data de 24 septembrie

Mobilizaţi de participarea artiştilor botoşăneni în campania “Let’s Do It, Romania!”, micii reporteri din judeţul Botoşani s-au decis să dea şi ei o mână de ajutor la curăţenia generală de pe data de 24 septembrie. Micii Reporteri este numele mini-clubului de jurnalism iniţiat de Asociaţia Culturală “Adrian Enache”, în cadrul Biblio-Vacanţa. În cadrul acestui club, copiii învaţă regulile principale de jurnalism, fac interviuri cu personalităţi ale oraşului şi editează, săptămânal, propria lor publicaţie cu articole, interviuri şi ştiri scrise de la evenimentele la care iau parte.

Numărul 4 al publicaţiei este dedicat campaniei LET’S DO IT, ROMANIA! Acesta va fi distribuit gratuit, duminică,  în parc, la spectacolul susţinut de grupul Cheia Sol. În acest număr, ei au scris şi un articol despre dorinţa lor de implicare în această campanie. Unul dintre membrii clubului a dat chiar un interviu despre implicarea micilor reporteri reprezentanţilor Centrului Europe Direct Botoşani.

“Prin participarea lor, copiii care vor curăţa de gunoaie una din zonele oraşului, speră să dea un exemplu şi pentru ceilalţi botoşăneni, astfel încât numărul lor să fie cât mai mare”, se arată în articolul despre implicarea copiilor-jurnalişti în numărul amintit.

Puteţi afla ultimile veşti de pe blog (Botoşani) abonându-vă la newsletter:

Enter your email address:




Delivered by FeedBurner

Puteţi susţine această campanie cu un banner de aici.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *