MARQUARDT este Eco, mediul este verde

Marquardt, parintele adoptiv al judetului sibiu in proiectul “Let’s do it, Romania!”, este una dintre cele mai mari companii producatoare de componente pentru domeniul automotive la nivel international. Grija pentru mediul incojurator si responsabilitatea sociala sunt factorii determinanti pentru implicarea in proiectul Let’s do it Romania!

Tematica ecologiei a intrat in atentia publica mai mult ca niciodata.

Deoarece jucatorii globali isi asuma responsabilitati globale, Marquardt a integrat in politica sa Managementul Energiei Eco.

Masinile mai eficiente prin consumul de combustibil, aplicatiile cu economisire de resurse, aparatele electrice eficiente energetic, toate acestea dezvolta o economisire mai buna a resurselor si o eficienta mai mare.

De mai bine de zece ani, Marquardt a inclus aceste idei, privind mediul, in Declaratia Misiunii Companiei: Mediile sociale si fizice sunt parti importante ale gandurilor si ale actiunilor noastre“.

Cladirea companiei din Sibiu, foloseste un concept unic in Romania pentru reducerea emisiilor de dioxid de carbon. Astfel, in cladire, precum si pe coridorul halei, s-a instalat un sistem special de ventilatie bazat pe activarea directa a partii centrale de racire respectiv de incalzire. Aceasta tehnologie asigura racirea naturala pe sezonul verii si incalzirea constanta in timpul iernii, pana la 21ºC temperatura incaperii. Numai acest fapt poate reduce emisiile anuale ale companiei privind dioxidul de carbon (CO2) cu pana la 168 tone.

Prin urmare, in compania Marquardt exista un  echilibru eco care se imbunatateste in fiecare an.

Ca furnizor de componente electromecanice si mecatronice, Marquardt, in concordanta cu filozofia ei inovativa, isi ajuta intotdeauna clientii sa obtina mereu rezultate pozitive.

’’Societatea si mediul reprezinta elemente importante ale filosofiei si ale actiunilor noastre.’’

Felicitari echipei Let’s do it Romania! pentru initiativa!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *