Let’s Do It, Romania, cu entuziasm și mult optimism la Botoșani!

Echipa botoșăneană Let’s Do It, Romania își are punctul de pornire pentru acțiunea de curățenie la sediul Agenției pentru Protecția Mediului, unde grație directorului Dana Boariu, căreia îi mulțumim, a funcționat și sediul de campanie al echipei pe perioada celor două luni de vară.

De la ora 8.00, voluntarii botoșăneni Let’s Do iT, Romania vor porni, cu mic cu mare, spre curățarea de gunoaie a județului. La eveniment și-au anunțat participarea și cîteva oficialități botoșăneni printre care prefectul Cristian Roman, primarul Cătălin Flutur sau viceprimarul Cătălin Alexa. Toți și-au ales cîte o zonă din cele cartate de voluntari pe care o vor face lună. În felul acesta, ei doresc să dea un exemplu și celorlalți botoșăneni pentru a conștientiza că de noi, oamenii depinde să trăim într-un mediu curat.

Membrii echipe botoșănene Let’s Do It, Romania au pus, vineri, la punct ultimele detalii organizatorice, au împărțit celor care se vor implica la acțiunile de curățenie tricouri și șepci, dar și inevitabilii saci și mănuși fără de care ziua de sâmbătă, 24 septembrie nu are valoare ;)) :)).

Pentru echipa botoșăneană, ziua de sîmbătă începe sub cele mai bune ausipicii căci, numărul voluntarilor a fost depășit, iar energie și entuziasm sunt din belșug. So, LET’S DO IT, ROMANIA!!!!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *