Despre campania “Let’s Do It, Romania!”, in tabara Eco Know Life de la Agafton

Copiii si tinerii prezenti in tabara Eco Know Life, care are loc in aceasta perioada la Agafton au avut parte, miercuri dimineata, de o intalnire cu voluntarii campaniei Let’s Do It, Romania! prin intermediul careia au aflat modalitatile in care pot deveni voluntari si mai ales ce trebuie sa faca pentru a ajuta la strangerea cat mai eficienta a deseurilor.

Astfel, Paul Vieru, coordonatorul campaniei Let’s Do It, Romania la nivelul judetului Botosani, le-a vorbit tinerilor prezenti despre aplicatia LDIR pentru telefoanele mobile cu ajutorul careia ei pot fi implicati direct in desfasurarea campaniei. O descarca in propriul telefon si apoi pot detecta locurile unde sunt mormanele cu deseuri in localitatea din care provin.

P1220496

Totodata, li s-a comunicat tinerilor prezenti ceea ce trebuie sa faca in ziua de 24 septembrie si, tot la aceasta intalnire, au facut o trecere in revista a tot ce a insemnat campania Let’s Do It, Romania! la Botosani.

La ultima campanie desfasurata, judetul Botosani s-a situat pe locul I la nivel national in privinta mobilizarii voluntarilor implicati in campania Let’s Do It, Romania!

Let’s Do It Again!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *