Despre campania “Let’s Do It, Romania!”, in tabara Eco Know Life de la Agafton

Reading Time: 1 minute

Copiii si tinerii prezenti in tabara Eco Know Life, care are loc in aceasta perioada la Agafton au avut parte, miercuri dimineata, de o intalnire cu voluntarii campaniei Let’s Do It, Romania! prin intermediul careia au aflat modalitatile in care pot deveni voluntari si mai ales ce trebuie sa faca pentru a ajuta la strangerea cat mai eficienta a deseurilor.

Astfel, Paul Vieru, coordonatorul campaniei Let’s Do It, Romania la nivelul judetului Botosani, le-a vorbit tinerilor prezenti despre aplicatia LDIR pentru telefoanele mobile cu ajutorul careia ei pot fi implicati direct in desfasurarea campaniei. O descarca in propriul telefon si apoi pot detecta locurile unde sunt mormanele cu deseuri in localitatea din care provin.

P1220496

Totodata, li s-a comunicat tinerilor prezenti ceea ce trebuie sa faca in ziua de 24 septembrie si, tot la aceasta intalnire, au facut o trecere in revista a tot ce a insemnat campania Let’s Do It, Romania! la Botosani.

La ultima campanie desfasurata, judetul Botosani s-a situat pe locul I la nivel national in privinta mobilizarii voluntarilor implicati in campania Let’s Do It, Romania!

Let’s Do It Again!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *