B’Estfest – sau distractie pe malul lacului Pasarea

Cand am fost invitati de Zoli Toth sa participam in zona Green Village a B’Estfest Summer Camp, ne-am pregatit cizmele de cauciuc si bocancii, hanorace groase si pelerinele de ploaie, insa cel mai mult am avut nevoie de ochelarii de soare si crema cu protectie solara. Pentru editia din 2011, B’Estfest s-a reinventat si s-a transformat in B’Estfest Summer Camp. Amplasat in apropierea comunei Tunari, pe malul lacului Pasarea, B’Estfest a fost o adevarat tabara de vara intre 1 si 3 iulie. Intreaga suprafata a fost impartita in zone cu tematica diferita, menite sa ofere publicului 3 zile neintrerupte de distractie si experiente inedite.

Cum a fost insa experienta echipei Let’s Do It, Romania! la festivalul B’Estfest? Frumoasa, energica, zgomotoasa, cu multa veselie si multa voie buna. Standul Let’s Do It, Romania! a fost instalat intr-o zona special amenajata a taberei si denumita Green Village, unde alaturi de prieteni ecologisti ne-am prezentat proiectele. Pentru frumosul nostru stand, dorim sa le multumim prietenilor de la Urban  si  Smart Gifts, care ne sustin si datorita carora avem materialele cu care participam la evenimente.

Am vorbit cu drag despre realizarile de pana acum si planurile de viitor, am chemat lume multa la curatenia de pe 24 septembrie si am raspuns tuturor intrebarilor referitoare la proiect ce ne-au fost puse. Am impartit stickere si manusi printre participanti si i-am invitat sa se inscrie pe site si sa participe la marea actiune din toamna.

Si cum in fiecare tabara, activitatile sportive sunt la mare cautare, noi am jucat volei alaturi de prietenii de la Intersport in toate cele trei zile, pe terenul cu nisip special amenajat.

Bineinteles, punctul principal de atractie a fost reprezentat de concerte, pe care le-am savurat printre picaturi si dupa terminarea programului la cortul Green Village, unde asteptam cu drag sustinatori si curiosi. Multumim pe aceasta cale Emagic pentru ca ne-a oferit ocazia sa ne desfasuram activitatea intr-o atmosfera energica intretinuta de formatii cunoscute atat din tara, cat si internationale. Dupa trei zile de joc si joaca, muzica si cantec, veselie si munca, am parasit B’Estfest Summer Camp cu nasurile rosii si arse de soare, insa incantati pentru ca am avut ocazia sa ne implinim bucurii mai mici sau mai mari si sa fim si noi o mica parte din tot ce a insemnat editia 2011 a festivalului B’Estfest. Si, mai mult decat orice, timpul alaturi de dragii colegi doeri este mereu o modalitate grozava de a ne petrece timpul.



Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “B’Estfest – sau distractie pe malul lacului Pasarea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *