Curatenie pe Cheile Dobrogei

Echipa inregistrata 4041 a participat cu succes, in data de 25 Septembrie, in zona Cheile Dobrogei si pe platoul Cheilor Dobrogei, de unde am adunat peste 20 de saci (5 cu deseuri menajere si 15 cu deseuri reciclabile), carati cu muschi la sosea, de unde cu ajutorul masinilor, au fost transportati exact acolo unde stau gunoaiele, la groapa de gunoi.

Ce mai e de spus?

FELICITARI!!!
Am reusit sa invingem obstacolele, nesimtirea unora care aruncau deseuri sub privirile noastre… dar AM INVINS!

Meritam tot ce e mai bun, dragilor, caci nu s-ar fi realizat nimic fara ajutorul nostru, al Voluntarilor!

Multumim Ministerului Mediului si Padurilor, celor de la Let’s Do It, Romania! ,domnului Cosmin Barzan, coordonatorul pe judet, tuturor colegilor si celor iubitori de natura care ne-au sprijinit. Ultima fotografie  din album spune totul, cam asa trebuie sa fie natura. Sa auzim numai de bine!


Echipa 4041
Serban Mircea-Gheorghe -team-leader

Sava Mihai

Simionov Aurel

Vicol Ion

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

4 thoughts on “Curatenie pe Cheile Dobrogei

  1. De ce nu faceti campanii de genul asta in fiecare luna ,in fiecare judet?Tinerii ar trebui mai mult implicati ,poate un bonus pentru ei ,inca un rand la Cv-ul si asa gol.

  2. Foarte buna initiativa si felicitari tuturor celor care se implica in asa ceva!Eu prefer sa particip, strangand in urma mea atunci cand ies la iarba verde si sa nu las pe altii sa adune dupa mine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *