Toyota Constanta Motor Expert Sponsor si Partener Let’s Do It, Romania Constanta si Marea Neagra 2013 pentru al 3-lea an consecutiv

Toyota Constanta Motor Expert, concesionarul regional al Toyota Romania este  Sponsor si Partener  al actiunii Let’s Do It, Romania Constanta si Marea Neagra din 28 Septembrie  2013 pentru al 3-lea an consecutiv

 

Toyota Constanta Motor Expert ne ofera sprijinul logistic si in 2013 pentru al 3-lea an consecutiv.

Astfel echipa Let’s Do It Romania Constanta va putea identifica, centraliza si monitoriza judetul Constanta si litoralul Marii Negre cu un automobil oferit de Toyota Constanta, noi ii spunem TOY Masina!

Pentru actiunea de curatenie din data de 28 Septembrie, se fac pregatiri cu mai mult de 4 luni in avans, timp in care, echipa de coordonare a proiectului este responsabila de deplasarea in teren pentru a identifica si fotografia zonele cu potential crescut de poluare cu deseuri.

Anul acesta TOY Masina este… Toyota Yaris! Este rosie, porneste si cu cheia in buzunar,  consuma si putin ( uneori am impresia ca este stricat ceasul de la rezervor ca nu se misca, eu cred ca masinuta asta consuma si aer de are consumul asa de mic )… si am primit si rezervorul plin!  I LOVE TOYOTA CONSTANTA!

Astfel timp de cateva saptamani, colegii nostri impreuna cu TOY Masina de la Toyota Constanta, monitorizeaza marginea localitatilor, padurile, terenurile arabile, marginea soselelor, plajele virgine sau neconcesionate si chiar marginea caii ferate pentru a face fotografii in zonele unde gasesc deseuri.

Dotati cu Smartphone si cu aplicatia Trash Out, fotografiile si locatiile identificate sunt incarcate

automat in Harta Nationala a Deseurilor, urmand ca toate zonele identificate ca fiind poluate cu deseuri sa fie neutralizate apoi in viitor de voluntari cat si la Ziua Nationala a Curateniei organizata anul acesta de Let’s Do It, Romania pe 28 Septembrie 2013.

 

Aveti mai jos imagini din periplul nostru de monitorizare cu TOY Masina prin judetul Constanta:

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *