Simulare LDIR – 24 august 2011

Astazi, 24 august 2011, si Mehedintiul a raspuns pozitiv la ideea de a face o actiune cu o luna inainte de Ziua Z – 24 septembrie 2011. Noi am ales pentru aceasta actiune parcul Colegiului National Traian din mai multe motive asupra carora nu mai revin pentru ca au fost enumerate in articolul anterior.

Astfel, azi, 24 august 2011, echipa judeteana (Mufturel A.M., Dascalu Daniela, Boboiceanu Daniela, cu absentarea motivata a Danielei Borontis si Ioana Ciurea) a fost pe pozitie incepand cu ora 17:00 in asteptarea voluntarilor. Cea mai mare parte din voluntari a fost adusa de doua “traianiste” – le multumim si pe aceasta cale  – si de colegii nostri din echipa.

Am avut prezenti la aceasta actiune peste 20 de voluntari care, in decursul celor aproape doua ore cat a durat actiunea, au adunat peste 60 de saci de gunoi (volumul de munca a fost enorm prin gradul mare de dispersie al gunoiului si prin faptul ca marea parte din el consta in deseuri putin voluminoase – ambalaje de  genul pungi de snacks-uri, cornuri, biscuiti, chistoace, pachete de tigari, etc) si cateva deseuri voluminoase: resturi lemnoase, ceva materiale de constructii (inclusiv un… WC).

La invitatia noastra a raspuns si mass-media locala, in momentul in care vom avea materialele in cauza le vom posta si aici. Fotografii si un mic filmulet de la aceasta actiune le vom posta ulterior (pana in week-end).

Multumim tuturor participantilor: Iuga Aurora Camelia, Balu Smaranda, Grigore Mara, Grigore Ioana, Buzulica Arlette, Dogaru Andreea, Danciulescu Raluca, Chivu Lavinia, Frunza Andra, Trasca Alin, Trasca Andrada, Zbirnoaia Andrei, Nedela Ioana, Cotorcea Claudia, Chirita Alexandru, Suta Adrian, Dorobantu Andra, Margineanu George (aici sunt cei trecuti pe “lista de prezenta”, mai putin echipa judeteana).

Va asteptam cu drag si alte astfel de evenimente!!

Mufturel Augustin-Mihai

P.M. Mehedinti

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *