RESPECT, GSP Offshore! Actiunea Let’s Do It, Romania Constanta si Marea Neagra de Ziua Nationala a Curateniei 28 Septembrie 2013

46 de voluntari ai companiei GSP Offshore au iesit pe 28 Septembrie pe o ploaie torentiala la actiunea Let’s Do It Romania, in zona plajei Faleza Nord unde au strans zeci de saci cu deseuri

 

 

Compania GSP Offshore a participat sambata aceasta pe  28 Septembrie cu 46 de voluntari,  la cea mai mare actiune de voluntariat din tara Let’s Do It, Romania! ( articol complet ziua curateniei )

Deja familiarizati cu informatiile oferite de Victor Maxim coordonatorul Let’s Do It Romania Constanta si Marea Neagra in intalnirile avute anterior ( Forumul GSP Offshore 2013  si Intalnire Parteneriat GSP Offshore  ) voluntarii companiei au venit cu un autocar si cu masinile pentru a da un exemplu personal de civism si responsabilitate sociala in ceea ce priveste grija fata de mediu.

Voluntarii au actionat in zona Faleza Nord, zona identificata anterior si monitorizata cu Aplicatia Trash Out in Harta Nationala a Deseurilor, compania GSP Offshore sponsorizand prin echiparea voluntarilor cu saci, manusi, combustibil, dar mai ales cu geci si sepci pentru ploaie… pentru ca da, la Constanta pe 28 Septembrie a plouat torential.

 

Let’s Do It Romania reuseste prin actiunile de management si comunicare nationala sa creeze o simbioza intre Voluntariatul Civil si C.S.R. pentru companiile partenere, printr-un mod de comunicare familiar si direct, astfel incat si voluntarii dar si companiile sa fie implicate reciprocin cea mai mare actiune de voluntariat din Romania:

 

Un scurt fragment de comunicare dintre coordonatorul proiectului Let’s Do It Romania Constanta si Marea Neagra Victor Maxim si reprezentantul pe comunicare al GSP Offshore Sanda Murtaza:

 

,,Suna telefonul: – Alo! Domnu’ Maxim, sunt Sanda Murtaza de la GSP Offshore (presentation),  noi ne-am apucat deja de treaba, suntem in Faleza Nord cu autocarul si cu masinile… suntem vreo’ 50 deja si adunam unde ne-ati dat dumneavoastra zona…  Doamne ce’i aici… am umplu deja cativa saci de fiecare… sa trimiteti o masina sa vina sa ii ia…

V.M. cu un sentiment de multumire: – Ah! Cat ma bucur ca’ti venit… da ploua… ( putin mirat ) cum reusiti sa adunati!?…

S.M.: – Domnu’ Maxim suntem deja echipati, avem gecile de ploaie si niste pelerine, suntem pregatiti, nu ne sperie pe noi o ploaie! ( cumva zambind in timp ce imi spunea cuvintele )

V.M.: Da… domnu’ director Gheorghe este? (despre  Constantin Geroghe Chief HSEQ Officer GSP Offshore )

S.M.: Da, sigur ca este! Nu v-am spus ca venim cu totii… sa il vedeti cum aduna cauciucuri cu ceilalti colegi… nu inteleg sincer  ce cauta atatea cauciucuri pe plaja si atat de multa mizerie… noi o sa strangem tot in zona noastra!

V.M.: Tare! Daca a iesit si domnu’ Gheorghe pe ploaia asta sa adune deseuri… am sa vin si eu intr-o ora-doua sa ne-ntalnim… sa faceti poze! ( zambind )

S.M.: – Va asteptam! Facem si poze si o sa si filmam, pentru ca este si Alin Vintila de la Atelier Media si o sa va dea el materialele.

 

Astfel pentru implicarea activa, chiar si pe ploaie torentiala, echipa Nationala de Coordonare a Let’s Do It Romania, alaturi de coordonatorii din celelalte  judete si de voluntarii Let’s Do It Romania, transmitem un mesaj voluntarilor GSP Offshore ce au iesit sa demonstreze ca aderarea la o idee, participarea la un mesaj comun transmis tuturor romanilor, reprezinta o forma de respect fata de natura si fata de oameni: RESPECT, Constanta! Respect, GSP Offshore!

 

Echipa Let’s Do It Romania

www.letsdoitromania.ro

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *