Haideti sa cartam! Let’s Do It, Romania!

Iata o practica investigativă si sănătoasă care devine convenabilă prin intermediul aplicatiei de pe telefonul tau. Incearcă www.trashout.me sau aplicatia web: http://app.letsdoitromania.ro si vei putea sa urmaresti in timp real rezultatele actiunilor de cartare ale echipei Let’s Do It Romania, din Cluj, desfasurate pe perioada 12 iulie – 8 septembrie 2013. Problema depozitarilor ilegale de deseuri din diferite zone ale judetului Cluj are nevoie de implicarea unui numar cat mai mare de voluntari pasionati si capabili sa parcurga traseele gandite.

Totul decurge simplu si organizat, iar colaborarea unei cautari de identificare a punctelor problema, in termeni geografici, impreuna cu elementul imprevizibil (situatiile speciale) iti garanteaza un consum caloric eficient si semnificativ. Daca reusim sa elaboram o harta electronica cu mormanele de gunoi la nivel national, ca mai apoi sa raportam autoritatilor situatia problemei ecologice, inseamna ca obiectivul nostru a fost atins si putem incepe sa gasim solutii durabile.
Folosind informaţiile colectate ne ajuti sa estimam cantitatea de gunoi, numărul de voluntari necesari pentru a curata respectivele puncte, cantitatea de materiale necesare (saci, mănuşi) si alte amanunte de baza pentru marea zi nationala de curatenie din 28 septembrie 2013.

Asa ca vino sa cartam eficient! Primul pas este ca citesti deja acest anunt, insa ceea ce urmeaza depinde de contributia ta in solutionarea unei problemei ecologice persistente.
Contacteaza-ne la:
www.letsdoitromania.ro
www.blog.letsdoitromania.ro/CLUJ
www.facebook.com/LetsDoItRO
Traseele propuse momentan pot fi găsite accesând link-ul: http://bit.ly/12dbZMV
*vom reveni în curând cu mai multe trasee.
Detalii suplimentare şi în amănunt puteţi găsi în manualul de cartare, aici: http://bit.ly/18GiaNp .
Toate documentele utile necesare desfăşurării în bune condiţii a procesului de cartare pot fi vizualizate, descărcate şi printate accesând link-ul: http://bit.ly/12dfCCz

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

2 thoughts on “Haideti sa cartam! Let’s Do It, Romania!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *