Curatam Romania intr-o zi! Primul pas: incarcam mormane de gunoi pe Harta Deseurilor!

Am dat start cartarii!

Harta Deseurilor incepe sa prinda contur cu ajutorul tau! Asa ca, de acum, daca vezi vreun morman de gunoi in natura, nu-l tine numai pentru tine! Urca-l pe harta Let’s Do It, Romania! iar noi ne vom ocupa sa-l curatam pe 12 mai!

Este foarte simplu sa introduci mormane de gunoi deoarece avem pe www.letsdoitromania.ro o aplicatie tare interesante si utila, in sectiunea Incarca un morman nou (http://app.letsdoitromania.ro/users/free-cartare-mormane-editare.jsf).

Anul acesta, cartarea a devenit mult mai simpla: voluntarii merg pe teren pentru a identifica gunoaiele cu ajutorul GPS-ului si realizeaza o fisa cu informatii relevante (ce tipuri de deseuri se afla in compozitia mormanului, in ce volum, daca exista elemente de dificultate in acces sau transportul deseurilor, precum si descrierea cat mai completa a punctelor de reper si a modului in care se face accesul) pe care o introduc in harta online!

Cartarea mormanelor se va putea face și în timp real cu ajutorul aplicațiile noastre de mobil! Momentan puteti folosi gratuit aplicatia iOS (pentru IPhone) iar in curand vom finaliza si versiunea pentru sistemul Android!

Indiferent de modalitatea de cartare a mormanelor de gunoi, voluntarii Lets’s Do It, Romania! le vor face sa dispara pe 12 mai!

Actiunea de Curatenie Nationala va imbraca o noua forma anul acesta: in fiecare judet vor fi alese zonele in care se va face curatenie, fiecare locuitor al tarii avand astfel posibilitatea de a vota zona pe care si-o doreste curata. Numărul de zone din fiecare judet va fi stabilit in functie de zonele propuse, dar si de resursele locale. Etapa de votare va începe pe 9 aprilie si se va incheia pe 23 aprilie si se va desfasura pe site-ul www.letsdoitromania.ro.

Asadar, avem nevoie de ajutorul tau!
Let’s Do It!



Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *