A început cartarea în Călăraşi!

Cred că oficial, weekend-ul care tocmai s-a încheiat a fost cel mai agitat pentru echipa Let’s Do It, Romania! Pe 22 mai, pe lângă acţiunea de curăţenie de la Cluj despre care v-a vorbit Oana, dar v-a relatat şi PRO Tv, în aceeaşi zi, am avut trei lansări de proiect în Constanţa, Călăraşi şi Tulcea.

Eu l-am însoţit pe colegul meu, Mircea, coordonator pe regiunea de sud, în Călăraşi, unde ne-am bucurat de foarte multă deschidere din partea autorităţilor prezente la întâlnire. Am avut ocazia să prezentăm proiectul Let’s Do It, Romania domnului subprefect, Emil Muşat, precum şi unor reprezentanţi ai Agenţiei pentru Protecţia Mediului şi ai Gardei de Mediu.

Ne-am bucurat să aflăm de la autorităţi că în Călăraşi nu sunt atât de multe deşeuri, că este unul dintre judeţele curate din România, în care nu există probleme din cauza gropilor neconforme, deci munca pe care o vor desfăşura voluntarii pentru cartare, dar şi cei ce se vor înscrie pentru Ziua de Curăţenia Naţională, 25 septembrie, nu va fi atât de dificilă.

Am avut ocazia să ne întâlnim şi cu echipa care va coordona proiectul Let’s Do It, Romania! în Călăraşi, oameni dornici să afle cum pot ajuta şi care sunt paşii pe care trebuie să îi urmeze pentru a contribui la succesul acţiunii. Sunt dispuşi să ajute echipa din Călăraşi şi 4 elevi de liceu, care vor să vorbească despre Let’s Do It, Romania! tuturor prietenilor şi colegilor, dar mai ales, tuturor elevilor din liceele şi şcolile din judeţ.


Am plecat din Călăraşi mulţumiţi că am reuşit să alocăm 14 trasee din cele 20 în care a fost împărţit judeţul şi de asemenea, încântaţi că încă o echipă se apucă de treabă şi crede în misiunea Let’s Do It, Romania!

Nu uitaţi că pe 29 mai urmează alte 4 judeţe: Iaşi, Vaslui, Botoşani şi Teleorman. Aşa că locuitori din Iaşi, Botoşani, Vaslui şi Teleorman, vă aşteptăm să vă înscrieţi pe site-ul Let’s Do It, Romania! la secţiunea Implică-te!. Dacă deja v-aţi înscris, atunci convingeţi-vă prietenii să participe la realizarea celui mai mare proiect de voluntariat din România! Let’s Do It, Romania!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *