Invitatie pentru finalizarea cartarii!

Va reamintim ca pe data de 4 septembrie se inchide cartarea si avem nevoie de voluntari pentru a finaliza acest proces atat de important pentru proiectul Let’s Do it, Romania!
In judetul Suceava am reusit sa cartam cu ajutorul Asociatiei “Sportul pentru Toti” zona Ipotesti, Patrauti, Siminicea. De asemenea, am gasit oameni dornici sa se implice in Radauti, Campulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Siret.
Cartarea reprezinta procesul de identificare a mormanelor de gunoi si de transpunere a localizarii acestora pe harta digitala; este etapa premergatoare curateniei si fundamenteaza planificarea acesteia.
Cine vrea sa carteze trebuie sa:
• intre pe internet pe site-ul www.letsdoitromania.ro
• exista o sectiune intitulata “Vreau sa particip”
• se completeaza formularul de acolo
• dupa logare, poate fi alocat un grid sau mai multe de pe harta care apare pe site
• gasiti harta, va alegeti un grid dand click pe zona respectiva. Dupa alocare o sa va apara o descriere amanuntita, manualul, exact zona unde se afla gridul si fisa de morman, care trebuie listata si completata in momentul in care gasiti in teren mormanele de gunoi.
• dupa parcurgerea gridului si identificarea mormanelor de gunoi , cu ajutorul GPS-ului, se intra pe acelasi cont si acolo sunt introduse coordonatele mormanelor.

Va asteptam la cartare!
Echipa “Let’s Do it, Romania”, Suceava

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *