Voi ce ați face cu 500.000 de… oameni?

Am preluat aceasta leapsa de la Oana Bratila, colega draga din departamentul de comunicare si din echipa Let’s Do It, Romania! si un om cu o vointa de fier.

Prin urmare, ce as face cu 500.000 de oameni?….. Incerc sa-mi imaginez cat inseamna 500.000 de oameni la un loc. Incerc sa-mi dau seama daca am participat vreodata la un eveniment sau concert la care au fost atat de multi oameni. Stiu sigur ca am fost la un concert cu 50.000, deci ar trebui sa inmultesc cu 10 ca sa-mi dau seama. Si tot nu reusesc.

Stiu insa ce ar reusi sa faca acesti 500.000 de oameni. Curatenie in toata tara cu siguranta, anul trecut am fost 200.000 si am reusit. Insa am reusi ceva mai mult. Am atrage atentia intr-un mod in care nu a mai facut-o nimeni asupra actiunilor de voluntariat si implicare sociala, am demonstra ca exista atat de multi oameni carora le pasa de ce se intampla in jurul lor si care isi doresc sa se implice pentru o schimbare, am demonstra ca o mana de oameni pot “repara” lucruri rele pe care le fac alte milioane de oameni in decursul a un an. Nu este scopul nostru sa curatam de fiecare data dupa altii, dar ma intreb: cat o vor mai face daca noi ne vom incapatana mereu sa facem curatenie?

Am fi 500.000 de oameni care cred intr-un ideal, care spera si care lupta. Si as ruga pe fiecare din acesti 500.000 sa-si mai aduca un prieten sau membru al familiei, ca sa fim 1 milion. Si ce as face la final, pentru ca suntem pana la urma o Echipa? I-as organiza pe toti intr-un lung sir si as da palma cu fiecare, asa cum se intampla la finalul unei meci de volei. Probabil mi-ar lua cateva ore, dar ce mai conteaza dupa cate ore am petrecut crezand in acest proiect si muncind ca el sa devina realitate? Pentru ca eu cred cu tarie ca pe 24 septembrie putem fi 500.000 de oameni care sa curete arealele naturale ale Romaniei, uniti de acelasi gand, de aceasi dorinta: de a arata ca se poate. Let’s Do It again, Romania!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *